web analytics

Urban Decay Perversion Waterproof mascara

Sinds ik lenzen draag zweer ik helemaal bij waterproof mascara, al is het best wel lastig om de perfecte waterproof mascara te vinden. Waterproof mascara klontert vaak snel en ziet er zeer onnatuurlijk uit. Gelukkig heb ik sinds kort dé perfecte mascara gevonden, namelijk de Urban Decay Perversion Waterproof mascara.

Deze mascara heeft werkelijk alles wat je zoekt in een waterproof mascara. Daarom vertel ik er in dit artikel graag meer over!

Urban Decay Perversion: zwarter dan zwart

Het Urban Decay Perversion gamma staat al langer bekend om de gitzwarte, kwalitatief fijne oogproducten. Mascara’s, eyeliners, oogpotloden, … Binnen de Perversion lijn vind je alles voor de perfecte zwarte ooglook.

Recent werd er dus nog een extra product aan dit gamma toegevoegd, namelijk de nieuwste Urban Decay Perversion Waterproof mascara.Dit is wat ze bij Urban Decay zeggen over de nieuwe mascara:

“We always take it one step too far, and we like it that way. Deze keer namen we onze beruchte Perversion Mascara onder handen en maakten hem onweerstaanbaar verslavend met een won’t budge waterproof formule. De culttextuur is gebleven, maar wel in een waterbestendige en smudge-proof versie zodat je wimpers blijven schitteren met een intense zwarte-dan-zwarte kleur. Zo blijf je er zelfs op je zweterigste momenten stralend uitzien.”

Urban Decay Perversion Waterproof mascara: de beloftes

Ik heb de originele Urban Decay Perversion mascara helaas nog nooit geprobeerd maar mijn interesse werd wel gewekt toen ik de beschrijving van deze waterproof variant las.

Bij Urban Decay beloven ze een mascara die niet klontert maar wel langere én vollere wimpers geeft. Verder bevat de Urban Decay Perversion Waterproof mascara ook een voedende mix van proteïnen, aminozuren en honingextract. Deze mix stimuleert de groei en maakt dat de haarfollikels dikkere en gezondere wimpers produceren.

Een mascara die de hele dag perfect blijft zitten, lange wimpers geeft én de wimpergroei stimuleert? Sign me up!

Mijn persoonlijke review

Ik heb de Urban Decay Perversion Waterproof mascara inmiddels al een tijdje in gebruik en ik moet eerlijk zeggen: Urban Decay heeft dus écht niet gelogen.

Jullie weten inmiddels al wel dat ik echte rampwimpers heb. Ze zijn heel kort, stomp en er zit amper krul in. Daarom gebruik ik ook al jarenlang dezelfde mascara omdat de meeste mascara’s bij mijn wimpers gewoon echt niet werken.

Gelukkig werkt deze Perversion dus wél en hoe! Zelfs mijn wimpers lijken eindelijk wat krul, volume en extra lengte te krijgen.

Het lijkt op de foto misschien niet veel soeps maar als je van nature wimpers hebt die je bijna niet ziet, dan is het zowaar een klein wonder dat er eindelijk toch wat lengte en krul in de wimpers zit. Kun je je al voorstellen wat een resultaat dit geeft als je wel ‘normale’ wimpers van jezelf hebt?

Het borsteltje + de formule = lange, klontervrije wimpers

Sowieso merk ik dat mascara’s met iets dikkere borstels het fijnst werken bij mijn wimpers en dat is met deze mascara dus ook het geval. Het borsteltje en de ietwat dikkere formule zorgen ervoor dat er gelijk genoeg mascara op mijn wimpers terechtkomt.

Gelukkig is de formule volledig klontvrij dus je kunt zeker een aantal lagen opbouwen zonder spinnenpoten te creëren. Met deze mascara kun je dus zo extreem (of zo zacht) gaan als je zelf wilt.

Over het algemeen zijn waterproof mascara’s veel te dik en klonterig maar dat is bij deze formule dus niet het geval.

De houdbaarheid van de Urban Decay Perversion Waterproof mascara

Verder beloofde Urban Decay een smudgeproof mascara die de hele dag perfect zou blijven zitten en ook daar kan ik zeer positief over zijn.

Ik heb deze mascara gedragen in een regenbui, bij 32°C en zelfs in het vliegtuig. Ik draag deze mascara ook op de voetbal waar het bier in het rondvliegt of waar ik gewoon serieus sta te zweten. Deze mascara heeft élke uitdaging overleefd.

‘s Avonds (of ‘s nachts) als ik thuiskom heb ik meestal last van vlekken onder de ogen omdat mijn mascara uitgelopen is. Bij de Urban Decay Perversion Waterproof mascara heb ik daar totaal geen last van! Mijn mascara zit altijd even goed als bij het begin van de dag.

Ik durf het eigenlijk nog niet te zeggen maar… deze Perversion mascara zou wel eens een nieuwe favoriet kunnen worden!

Een geweldige formule die zelfs werkt met de meest korte wimpers én die de hele dag perfect blijft zitten. Meer zoekt een mens gewoon niet in een mascara.

De Urban Decay Perversion Waterproof mascara kost tussen de € 24 en € 28 en is o.a. verkrijgbaar via Feel Unique.

Gebruik jij graag waterproof mascara?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. September 10, 2019 / 3:17 pm

    Fijn is hij hé! Ik ben ook fan. Wel moeilijk te verwijderen, maar verder erg goed in gebruik. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?