web analytics

Vernieuwde Rituals The Ritual of Karma collectie

Rituals Cosmetics herlanceert de iconische Rituals The Ritual of Karma collectie. De vernieuwde (en nieuwe!) producten van The Ritual of Karma-lijn zijn verrijkt met witte thee en lotusbloem en hebben een nieuwe en verbeterde formule, op basis van een uniek Hydra-Boost Complex. Nog altijd diezelfde lekkere zomerse geur van vroeger maar dan nóg beter!

Als je benieuwd bent naar deze nieuwe (en vernieuwde) producten, lees dan zeker verder.

De Rituals The Ritual of Karma geurlijn bevat nog steeds de geliefde geur van lotusbloem en witte thee, maar wordt in een nieuw (verpakkings)jasje gestoken én krijgt een nieuwe en verbeterde formule van Hydra-Boost-complex in de meeste bad-, lichaams- en zonverzorgingsproducten. Het Hydra-Boost-complex ondersteunt het vochtgehalte van je huid en bevat hydraterende ingrediënten zoals aloë vera, squalaan en algen. Deze unieke samenstelling helpt de vochtarme huid te kalmeren en maakt de terug huid soepel en elastisch.

The Ritual of Karma collectie is geïnspireerd op de oneindige energie van de zomer. De filosofie achter deze collectie is gebaseerd op het principe van karma. Door positiviteit uit te stralen, goed te zijn voor anderen en het leven met vriendelijkheid te beoefenen, krijg je goede karma. Met deze collectie creëert Rituals vreugde, schoonheid en zonnige vibes, waar het leven je ook brengt.Dompel jezelf onder in de positieve zomer vibes met de nieuwe formule van het Sun Care-assortiment. De producten zijn ontwikkeld met het nieuwe Hydra-Boost Complex en bevatten een niet-klevende zonbescherming die je huid laat stralen, omdat het geen witte schijn achterlaat. De zonnebrandproducten zijn waterbestendig en bevatten geen minerale filters, waardoor je een fris en zonnig gevoel krijgt.

Dit zijn de nieuwe en vernieuwde producten:

  • The Ritual of Karma body lotion mousse (nieuw)
  • The Ritual of Karma Overnight Body Mask (nieuw)
  • The Ritual of Karma face cream (SPF 50 or 30, vernieuwde formule en nieuwe packaging)
  • The Ritual of Karma milky spray (SPF 50 or 30, vernieuwde formule en nieuwe packaging)
  • The Ritual of Karma after sun gel lotion (vernieuwde formule)

Als je dus nog op zoek bent naar verzorgende en hydraterende producten die ook nog eens heerlijk zomers ruiken, dan bij je bij The Ritual of Karma aan het juiste adres. Zowel je lichaam als interieur ruikt helemaal lekker dankzij deze fijne producten.

Shop de Karma collectie via de Rituals website of bij de fysieke filialen van Rituals.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?