web analytics

Versace Red Jeans eau de toilette

Soms heb je zo van die verpakkingen die gewoon gelijk je aandacht trekken. Een goed voorbeeld hiervan is de Versace Red Jeans eau de toilette.

Dit parfum komt in een uniek flesje dat je meteen doet denken aan zo’n retro soda flesje. En gelukkig ziet het flesje er niet alleen leuk uit, de geur is ook heel erg lekker.

Daarom vertel ik je er in dit artikel graag meer over!

Versace Red Jeans: mooi vanbinnen en vanbuiten

Ze zeggen altijd: “Don’t judge a book by its cover” en dat is natuurlijk wel zo. Hoe mooi een verpakking ook is, dat wilt daarom nog niet zeggen dat het product aan de binnenkant ook de moeite is.

Toch heb ik me bij Versace Red Jeans op het eerste zicht laten verleiden door de flacon. Versace Red Jeans komt in een práchtige retro-geïnspireerde tin die op zichzelf al de moeite is. Ik heb hem dan ook uitgestald in mijn slaapkamer omdat hij gewoon zo mooi is.

Natuurlijk is het niet alleen de buitenkant die telt en gelukkig is Red Jeans ook gewoon een fijne geur als je dol bent op bloemige fruitgeuren!

De geurnoten van Versace Red Jeans

Red Jeans is een eau de toilette die toch wel een vrij specifieke geur heeft. Dankzij de geurnoten zoals abrikoos en zwarte bes krijg je een zeer krachtig en fruitig parfum dat meteen opvalt.

Niet opvallend op een slechte manier (het ruikt niet naar oude dametjes!) maar juist op een jonge, frisse manier.

Dit zijn de geurnoten van Red Jeans:

  • Topnoten: Perzik, abrikoos, zwarte bes en fresia
  • Hartnoten: Lelietje van dalen, viooltjes, waterlelie en jasmijn
  • Basisnoten: Sandelhout, muskus en vanille

De combinatie van de zoete fruitnoten met de zachte bloemengeuren zorgt voor een unieke combinatie die je dus niet standaard tegenkomt. Vooral de perzik en de zwarte bes ruik je er vrijwel meteen in terug.

Kwaliteit en houdbaarheid

Wie op zoek is naar een betaalbare eau de toilette die toch ontzettend lang blijft hangen is bij Versace Red Jeans aan het juiste adres.

Doordat het dus een ietwat zwaardere geur is blijft hij redelijk lang hangen ondanks het feit dat het hier om een eau de toilette gaat. Hij heeft echt de houdbaarheid van een eau de parfum dus je mag zeker niet klagen als je deze Red Jeans aanschaft.

Benieuwd geworden? Versace Red Jeans kost € 17,55 voor 75 ml en is te koop bij Bol.com.

Als je kijkt naar de houdbaarheid én het mooie flesje, dan is dit zeker geen slechte prijs voor zo’n grote flacon als je het mij vraagt!

Heb jij al een parfum van Versace geprobeerd?

Share:

1 Comment

  1. January 9, 2021 / 3:40 pm

    • Ziet der allersinds super goed uit zo te lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?