web analytics

Vichy Capital Soleil zonneproducten

Heerlijk he, dat zonnetje? Met dit weer spenderen we natuurlijk lekker veel tijd buiten in de zon maar dat wil dus zeggen dat we ons ook goed moeten beschermen. Dit kan gelukkig heel erg makkelijk met de Vichy Capital Soleil zonneproducten, speciale producten die nét even wat anders zijn als de gemiddelde zonnecrème. In dit artikel laat ik jullie twee producten zien die ik met veel plezier gebruik deze zomer!

Een goede zonnecrème is er eentje die je huid optimaal beschermt tegen UVA en UVB stralen. Het liefst wordt de zonnebescherming in kwestie ook nog eens goed aangepast op jouw levensstijl want niet iedere bescherming is hetzelfde. Daarom heb je sinds kort de Vichy Capital Soleil zonneproducten.

Iedereen heeft namelijk zijn eigen zonnekapitaal, een begrip dat voor de eerste keer door Dr. Jeanmougin gedefinieerd en door Vichy onderzocht is. Het zonnekapitaal is de natuurlijke capaciteit van de huid om zichzelf te beschermen en te herstellen bij blootstelling aan UV-stralen.

Ongeacht het fototype van de huid, raakt het zonnekapitaal na een tijdje op en het wordt beïnvloed door de levensstijl, waardoor de huid uiterst kwetsbaar is voor de impact van UV-stralen.

Om het zonnekapitaal van de huid optimaal te beschermen heb je niet voldoende aan gewoon wat SPF, er komt namelijk veel meer bij kijken dan dat. Vooral externe factoren van buitenaf kunnen hier een zeer grote invloed op hebben.

De Vichy Capital Soleil zonneproducten werden dus ontwikkeld met het oog op deze optimale bescherming.

Vichy Capital Soleil SPF50 Multi-protection melk  

Vichy Capital Soleil SPF50 Multi-protection melk  

Zo is er o.a. de Vichy Capital Soleil Beach Protect SPF50 Multi-protection melk. Deze lichaamsmelk beschermt de huid tegen alle strandfactoren die de huid kunnen beschadigen. Denk dan aan zaken zoals chloor, zout, zand en wind.

Buiten dat deze melk je huid beschermt tegen de zon (en dat met een SPF50!) zorgt hij er dus ook voor dat je huid op álle vlakken beschermd wordt.

Deze Multi-Protection Melk heeft een zeer fijne gel-lotion textuur die zeer makkelijk uitsmeert. Ik heb vaak het gevoel dat de meeste zonnecrèmes mij helemaal wit en plakkerig maken maar dat is met deze melk dus zeker niet het geval.

Hij voelt lekker hydraterend aan op de huid en smeert best wel makkelijk in. Verder heeft hij ook een aangename, frisse geur die gelukkig niet al te sterk of storend is.

Ik heb de crème iedere dag gebruikt tijdens mijn vakantie en ik was er echt enorm tevreden van. Ik ben geen enkele keer verbrand geweest en mijn huid is de hele vakantie lang optimaal en soepel gebleven.

Vichy Capital Soleil SPF30 Spray Anti-dehydration

Vichy Capital Soleil SPF30 Spray Anti-dehydration

Een ander product uit de Vichy Capital Soleil lijn is deze unieke spray. Deze spray werd voornamelijk ontwikkeld met het zwembad en de zee in het achterhoofd.

Deze spray zorgt er namelijk voor dat je huid weer optimaal gehydrateerd wordt na het zwemmen, in het zwembad of in zee. Hij is chloor- en zoutbestendig en zou de huid 24 uur lang moeten hydrateren.

Ik heb deze spray zelf nog niet kunnen proberen in de zee maar bij het zwembad deed hij het alvast goed! Ik ben geen enkele keer verbrand en mijn huid voelde inderdaad lekker gehydrateerd aan nadien. Meestal heb ik na het zwemmen last van een trekkerige huid en dat was met deze spray dus niet het geval.

Vichy Capital Soleil

Ben je dus nog op zoek naar een fijne zonnebescherming die nét dat tikkeltje meer doet voor je huid? Bekijk deze Vichy Capital Soleil producten dan zeker eens. Vooral als je last hebt van een droge of gevoelige huid die snel problemen ondervindt door zout, chloor of zand.

Je kunt deze Vichy producten makkelijk kopen via de online apotheek Viata. Ze hebben een zeer groot assortiment dus je kunt er veel Vichy producten makkelijk terugvinden.

Is jouw huid ook vaak droger als je gaat zwemmen?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. July 7, 2019 / 2:19 pm

    Ik merk zelf niks aan mijn huid, maar ben ook niet zo’n waterrat. Ik heb de gezichtsfactor 50 uit deze lijn, erg fijn in gebruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?