web analytics

Vichy Dermablend foundation en concealer

De Vichy Dermablend producten hebben een tijd geleden een hele ophef veroorzaakt door hun campagne. Het zit namelijk zo: de Dermablend producten van Vichy zouden volgens velen dé best dekkende producten moeten zijn. Dat klinkt goed, toch? In dit artikel vertel ik jullie daarom graag meer over de Vichy Dermablend foundation en concealer.

Vichy Dermablend

Vichy Dermablend 3D Correctie Foundation (hier te koop)

Het begon allemaal bij de 3D Correctie Foundation. Deze foundation werd speciaal ontwikkeld voor dames die graag een volle dekking wouden om hun onzuiverheden en huidtextuur wat beter te camoufleren.

Vroeger moest je, voor een goede full coverage dekking, meerdere lagen over elkaar aanbrengen. Dit gaf vaak een zwaar gevoel aan op de huid en dan nog was de dekking nog altijd niet zoals het moest zijn.

Deze Dermablend 3D Correctie foundation bracht daar dus verandering in. Deze foundation camoufleert niet alleen roodheden en oneffenheden maar gaat gelijk ook een onregelmatige huidtextuur fatsoenlijk camoufleren.Hoe werkt de Dermablend foundation precies?

De foundatiin kan dit unieke effect bereiken dankzij zijn speciale revolutionaire gel. In deze gel zitten pigmenten en soft focus agents en deze transformeren en vervagen imperfecties. Het voelt als een tweede huid, alleen mooier en egaler. Doordat Vichy een apothekersmerk is zitten er ook tal van goede ingrediënten in die de ontstekingen (en puistjes) in de huid aan gaan pakken.

De Vichy Dermablend 3D Correctie Foundation kost € 23,75 en is verkrijgbaar in 5 kleuren.

Vichy Dermablend

Vichy Dermablend 3D SOS Coverstick met SPF30 (hier te koop)

Na het succes van de foundation had Vichy besloten om ook een concealer te lanceren binnen het Dermablend gamma. Deze concealer doet eigenlijk net hetzelfde als de foundation, alleen is deze veel makkelijker plaatselijk te gebruiken.

Bij Vichy raden ze het aan om een dunne laag Dermablend foundation aan te brengen en om dan de SOS Coverstick te gebruiken op plaatsen die wat extra dekking nodig hebben. Of je kunt de foundation overslaan en alleen met de SOS Coverstick te werk gaan op pukkeltjes en plekjes die je goed wilt verstoppen. Het is echt een hele dikke concealer met een gewéldige dekking maar toch voelt hij niet zwaar aan op de huid.

De SOS Coverstick met SPF30 kost € 14,95 en is verkrijgbaar in 5 kleuren.

Vichy Dermablend

Heb je dus echt een hardnekkig huidprobleem dat je graag zou willen verdoezelen? Neem dan zeker eens een kijkje binnen het Vichy Dermablend gamma. Hun producten zijn geschikt voor meerdere huidtypes én meerdere huidproblemen.

Je hoeft ook zeker niet bang te zijn dat deze make-up je poriën gaat verstoppen en je problemen alleen maar erger maken! De Dermablend producten zijn speciaal ontwikkeld om huidproblemen aan te pakken dus je mag Vichy hier zeker in vertrouwen.

Heb jij al eens een Dermablend product gebruikt?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. December 29, 2017 / 8:04 am

    oeh die klinken wel erg nice 🙂

  2. Christine
    January 4, 2018 / 10:56 am

    Heb nog nooit iets van Dermablend gebruikt, de coverstick lijkt wel super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?