Vichy Double Glow Peel Mask

Begin dit jaar had ik jullie al verteld over de maskers van Vichy. Ik liet jullie zien hoe je kon multi-masken en vertelde wat meer over de nieuwe maskers. Ik had alleen de samples nog maar geprobeerd maar was toch aardig verrast. Vooral het Vichy Double Glow Peel Mask deed zoveel voor mijn huid! Omdat ik zo onder de indruk was van een sample heb ik het gelijk full-size gekocht. In dit artikel vertel ik dus graag wat meer over dit fijne maskertje.

Vichy Double Glow Peel Mask

Ingrediënten van het Vichy Double Glow Peel Mask

De minerale maskers van Vichy zijn gemaakt op basis van thermaal water. Mijn droge en gevoelige huid zweert hierbij dus ergens wist ik wel dat ik de maskers erg fijn zou vinden. Dat was zeker het geval, al was er toch 1 masker dat er met kop en schouders bovenuit stak.

Het masker waar ik het over heb is het Vichy Double Glow Peel Mask. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een combinatie tussen een masker en een peeling. Het bevat Vulkanisch gesteente (zorgt voor een scrubbend effect) en AHA waardoor je huid een stevige peel krijgt.

Doordat het dus een peeling in een masker is mag je hem ook meerdere malen per week gebruiken. Mijn huid reageert niet altijd even goed op een échte peeling, vaak is het toch net iets te sterk voor mijn huid.

Dit masker kan ik gerust 1 à 2 keer per week gebruiken zonder last te krijgen. Door het toegevoegde thermale water droogt het masker de huid ook niet uit, ideaal als je een droog velletje hebt!

Vichy Double Glow Peel Mask

Na gebruik merk ik al direct een verschil. Het masker heeft als doelgroep de mensen met een vale en grauwe huid maar ook mensen met stress.

Het masker zorgt er gelijk voor dat de huid weer gaat stralen en op een gezonde manier gaat glanzen. Precies alsof je net een fantastische nachtrust gehad hebt, haha! Ook maakt de peeling gelijk komaf met droge velletjes en plekjes, ideaal als je een droge huid hebt. Voor mij zorgt dit masker als een soort ‘kickstart’ van mijn huid.

Verkrijgbaarheid

Het masker is verkrijgbaar in een pot van 75 ml maar ook in sachetvorm, zoals ik in het vorige artikel al liet zien. Vichy is te koop bij de apotheek maar is ook online zeer makkelijk te verkrijgen. Ik kocht mijn maskertje via de website van Viata.

Heb jij al eens een masker van Vichy geprobeerd?

Share:

8 Comments

 1. July 6, 2017 / 8:39 am

  Ahh deze lijkt mij heerlijk! Vichy heeft sowieso fijne maskers en prachtige skincare producten x

 2. July 6, 2017 / 8:40 am

  Dat is handig, een masker en peeling in één. Scheelt tijd ook, en dat is best handig voor mij als mama 🙂

 3. July 6, 2017 / 9:21 am

  Ik heb vroeger vaak Vichy gebruikt omdat het inderdaad fijne producten zijn. Maar wat handig een masker en peeling in 1!

 4. mieke | mieksmind
  July 6, 2017 / 10:00 am

  Lijkt me een fijn masker! vichy heeft mooie producten, deze zou ik wel eens willen proberen! mooie foto’s ook

 5. July 6, 2017 / 10:24 am

  Van Vichy heb ik nog nooit een masker geprobeerd maar deze lijkt mij heel erg fijn. Misschien toch een keertje uitproberen.

 6. July 6, 2017 / 10:58 am

  Nee nog nooit, maar dit masker klinkt erg goed. Ik gebruik sowieso eigenlijk nooit maskers voor mijn gezicht.

 7. July 8, 2017 / 9:10 am

  Ik gebruik graag maskertjes maar heb nog nooit een masker van Vichy getest. Ik heb er benieuwd naar geworden.

 8. Christine
  July 10, 2017 / 6:28 pm

  Een masker tegen de stress klinkt echt als iets voor mij, heb nog nooit een masker van Vichy getest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?