Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Koude wind, de verwarming binnen, minder vitamine D, … Het herfstweer kan een enorme impact hebben op onze huid. Deze kan dus zeker wel een extra boost gebruiken nu! Daarom wil ik jullie vandaag de Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster laten zien. Deze kuur zorgt er namelijk voor dat de gezondheid van je huid weer helemaal optimaal wordt. Als je benieuwd bent naar dit product, lees dan zeker verder!

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Wat is de Vichy Liftactiv Anti Oxidanten Booster?

Vichy: “De Vichy Liftactiv Anti Oxidanten Booster is een 10 daagse kuur en zorgt ervoor dat de huid na 10 dagen jonger en er meer uitgerust uitziet (fijne lijntjes zijn zichtbaar verminderd, de huid is stralender). Dankzij een hoge concentratie van pure Vitamine C (15%) gecombineerd met gefragmenteerd Hyaluronzuur, zorgt de LIFTACTIV Anti-Oxidanten Booster voor een jong uitziende en stralende huid.” 

Dit gloednieuwe producten van Vichy zou dus een klein wondermiddel moeten zijn dat je huid zou moeten opknappen, op de momenten dat ze het hardst nodig heeft. Een aantal goede voorbeelden van dit soort momenten zijn:

  • Drukke werksituatie
  • Seizoensveranderingen
  • Grote levensgebeurtenissen zoals bv. een huwelijk
  • Zonbeschadigde huid
  • Vervuilde omgeving
  • Ongebalanceerd dieet

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Op zo’n momenten heeft je huid dus echt baat bij zo’n 10-daagse kuur. Het komt er dus op neer: werkelijk iedereen kan wel eens zo’n shot voor de huid gebruiken. Of je nu continu onder stress staat of gewoon het gevoel hebt alsof je huid een extra boost kan gebruiken, dit product kan voor werkelijk iedereen handig zijn!

Hoe werkt de Anti Oxidanten Booster?

Het product werkt als volgt: Breng 4-5 druppeltjes aan op gereinigde handpalmen en gebruik vervolgens de vingertoppen om het product aan te brengen op een gereinigd en droog gezicht. Laat het even intrekken en breng vervolgens de gebruikelijke verzorging aan.

Was de handen na gebruik. Gebruik het product 10 dagen achter elkaar. Vervolgens kun je je normale dagverzorgingsroutine aanbrengen. Breng ook altijd een SPF (beschermingsfactor) aan tijdens de kuur om de huid te beschermen.

LEES OOK: Klaar voor de herfst met La Roche-Posay

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Mijn persoonlijke ervaring

Zelf heb ik al geregeld een kuurtje Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster afgerond. Ik gebruik het product graag na een lange zonvakantie, als ik weet dat mijn huid teveel zon heeft gekregen en waarbij ik meestal ook te slecht heb gegeten. Meestal als ik dan terug aan het werk ga moet mijn huid even herstellen en dan is zo’n 10-daagse kuur echt ideaal.

Voor mijn huid doet het alleszins veel goed. Ik merk dat het mijn huid als het ware een soort reset geeft, iets wat mijn huid toch wel goed kan gebruiken. Mijn huid wordt meestal een pak minder vaal en ze gaat ook weer stralen. Wel merk ik dat mijn huid ietwat gevoelig wordt door alle fruitzuren maar dit trekt vrij snel weer weg. Ik heb echt een extreem gevoelige huid dus met een normale huid ga je hier waarschijnlijk niet veel van merken.

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Conclusie

Ik dacht eerst dat deze Vichy Liftactiv Anti Oxidanten Booster compleet overbodig zou zijn maar ik heb er al veel plezier aan gehad. De geur is niet al te prettig en mijn huid wordt er dus wel gevoelig van maar verder ondervind ik alleen maar voordelen. Door zo’n kuur te volgen wordt je huid gelijk stevig aangepakt.

Ik merk dat mijn huid ook beter andere producten op kan nemen na zo’n 10-daagse kuur. Het voelt gewoon alsof mijn huid dankzij deze booster pas echt krijgt wat ze nodig heeft nadat ik ze een tijdje verwaarloosd heb (zoals bv. op vakantie of tijdens een drukke periode).

De Vichy Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster heeft een adviesprijs van € 28,95 en is verkrijgbaar bij de (para)farmacie.

Zou jij zo’n 10-daagse kuur willen proberen?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?