Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel

Gel cleansers zijn bij mij altijd favoriet. Ze zijn makkelijk in gebruik en doen meestal hun werk goed, ook laten ze geen vet laagje achter zoals sommige melk cleansers. Over die van Biotherm was ik al erg te spreken, mijn review hierover vind je hier. Mijn tube is nu leeg (al is er een nieuwe onderweg bij de Deauty Best Of!) maar ondertussen heb ik de Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel al getest. Benieuwd of ik hem even goed vind?

Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel

Wel, ik vind deze zelfs nog een pak fijner dan mijn Biotherm cleanser. Ik heb een vette maar vrij gevoelige huid en sommige cleansers laten mijn huid toch wat trekkerig achter na gebruik. Deze Vichy Normaderm bevat geen zeep, geen parabenen en ook geen alcohol en is daarom perfect voor mensen met een gevoelige huid. Mijn huid is na een paar keer gebruiken echt rustiger geworden, de rode vlekjes op mijn wangen zijn bijna onzichtbaar geworden. De Biotherm cleanser werd door de scrub toch een beetje te agressief als ik hem te vaak gebruikte.

Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel

Ingrediënten 

Ook is hij heel fijn in gebruik. Ik ben iemand die wel van schuim houd, als iets goed schuimt heb ik het gevoel alsof het precies beter werkt. Dit heb ik met douchegels, shampoo en dus ook met cleansers. Dit product schuimt echt goed en dat zonder mijn huid uit te drogen. Hij verwijdert al het vuil van mijn gezicht ook nog eens heel goed, ik heb niet het gevoel dat ik erna nog een toner moet gebruiken.

Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel

Ik ben in ieder geval om en ben erg blij met mijn nieuwe cleansing gel. Ik ga mijn nieuwe Biotherm ook wel nog gebruiken als ik eens iets met een scrub wil maar mijn Vichy Normaderm is toch mijn go to cleanser geworden nu. Deze Normaderm reinigt mijn huid niet alleen goed maar zorgt er ook nog eens voor dat ik minder onzuiverheden heb. Zeker en vast een aanrader!

Deze Vichy Normaderm reinigingsgel is o.a. te koop bij Skinpharma, hij kost € 11,38 voor 200 ml. De Normaderm reinigingsgel van 100 ml is ook te koop in een starterskit.

Wat voor cleanser gebruik jij het liefst? Heb je nog aanraders voor mij? 

6 Comments

 1. Lexi
  August 30, 2013 / 10:45 am

  Deze klinkt heel erg lekker!

 2. Michelle
  August 30, 2013 / 11:39 am

  Klinkt erg fijn! 🙂 xx

 3. August 30, 2013 / 12:09 pm

  Je klinkt zo enthousiast, ik ben nu wel benieuwd geworden!

 4. August 30, 2013 / 1:30 pm

  Klinkt goed! Mijn huid gedraagt zich enorm puberachtig de laatste tijd (moet je weten dat ik 26 ben zucht), dus dit lijkt me wel wat voor mij.

 5. August 30, 2013 / 6:03 pm

  Klinkt goed!

 6. August 31, 2013 / 12:20 pm

  Ik gebruik deze gel al 3 jaar haha 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?