web analytics

Vichy Pureté Thermale 3 in 1

Een product dat je make-up verwijdert, je huid reinigt én je ogen reinigt: het bestaat blijkbaar echt. De Vichy Pureté Thermale 3 in 1 cleanser waarbij je slechts 1 stap nodig hebt. Ideaal om op reis te gebruiken dus daarom wou ik hem z.s.m. voor jullie reviewen. Kijk je mee?

Vichy Pureté Thermale 3 in 1

De Vichy Pureté Thermale 3 in 1 is dus een reinigend product dat je hele routine gelijk een stuk inkort. Je brengt de melk aan om je make-up mee weg te halen en je huid wordt inmiddels ook stevig gereinigd. Het product is tevens ook geschikt voor je oogmake-up en zelfs de gevoeligste ogen mogen dit product gebruiken. Ik draag contactlenzen en heb vrij snel last van rode en droge ogen en ik heb nergens last van.

Ook is dit product vooral gericht op de gevoelige huid, iets wat ik alleen maar kan toejuichen. De Vichy Pureté Thermale 3 in 1 is volledig vrij van parabenen en bevat ook geen alcohol. Het product bevat wel parfum maar dat is het allerlaatste ingrediënt op de lijst en dus zeker verwaarloosbaar.

Vichy Pureté Thermale 3 in 1

Het product is zeer makkelijk in gebruik. Je brengt een kleine hoeveelheid van de melk aan op je gelaat en werkt in cirkelvormige en masserende bewegingen. Zo kun je alle make-up weg wrijven, om alles daarna weg te halen met een washandje of wattenschijfje. Mijn foundation kan ik zeer keurig weghalen met deze remover, net zoals al mijn andere gezichtsmake-up.

Ook oogmake-up zoals oogschaduw gaat er vrij snel en makkelijk mee weg en ook mascara en eyeliner vormen geen probleem. De enige producten die ik er niet mee weg krijg zijn mijn waterproof Anastasia Dipbrow, mijn Urban Decay 24/7 oogpotlood en hele donkere oogschaduw. Voor waterproof make-up moet je toch echt wel een remover op oliebasis gebruiken en dat is dit product dus niet. Je kunt er dus je gewone dagdagelijkse make-up prima mee weghalen.

Mijn huid voelt na gebruik niet droog of trekkerig aan, iets wat ik met de meeste reinigingsproducten wél ervaar. Mijn huid voelt wel zeer proper en fris aan en zeker niet plakkerig!

Vichy Pureté Thermale 3 in 1

Ik vind het dus zeker een fijn product en zeker om mee op reis of op weekend mee te nemen. Je hebt geen 30 tubes meer nodig maar bent gewoon gelijk klaar met 1 product. Het bespaart je veel tijd, veel ruimte én veel geld.

Deze Vichy Pureté Thermale 3 in 1 is o.a. te koop bij de online apotheek Viata. Hier kost de cleanser € 12,34.

Met welk product reinig jij je huid?

Amy
Share:

4 Comments

 1. July 23, 2016 / 11:40 am

  Wat fijn dat de huid daarna niet droog aanvoelt! Ik vind dat altijd zo’n naar gevoel namelijk

 2. Dineke
  July 23, 2016 / 8:55 pm

  Klinkt super goed zeg!

 3. Nienke Hilbrands
  July 23, 2016 / 10:24 pm

  Oeh, klinkt fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?