Vichy Slow Âge nacht

Stress, UV-straling, pollutie, … Allemaal schadelijke invloeden die een serieuze impact hebben op je huid. Het werkt huidveroudering in de hand en zorgt ervoor dat je huid heel erg grauw en vaal gaat ogen. Dat willen we natuurlijk niet! Daarom is een goede huidverzorging echt een must. De nieuwe Vichy Slow Âge nacht gaat je hierbij helpen. In dit artikel vertel ik meer over dit speciale product!

Vichy Slow Âge nacht

De Vichy Slow Âge nacht crème is een product dat belooft om het effect van schadelijke invloeden aan te pakken. Dit doet het product door de natuurlijke afweer van de huid te gaan stimuleren.

Waarom een nachtcrème? Wel, de nacht is het ideale moment om de afweer te stimuleren en je huid voor te bereiden op de volgende dag. ’s Nachts neemt de microcirculatie van de huid immers toe, waardoor er vlotter zuurstof naar de cellen wordt gevoerd. Zo herstelt en regenereert de huid zich en wordt de antioxidantafweer versterkt, om beter voorbereid te zijn op de volgende dag.

LEES OOK: Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30

Vichy Slow Âge nacht

Klinkt heel speciaal en dat is het ook. Deze Vichy Slow Âge nacht crème is namelijk niet zomaar een crème zoals je zou verwachten. De crème is namelijk bruin van kleur en doet een beetje denken aan een vreemd zalfje. Qua textuur is hij heel erg licht, net een soort gel. Hij ruikt echt heel erg natuurlijk en botanisch, precies alsof je weer honderd jaar de tijd in gaat, haha!

Nog een ander opvallend iets bij deze crème is dat je hem op twee verschillende manieren kunt gebruiken. Allereerst is het dus een standaard nachtcrème zoals je deze wel kent. Gewoon lichtjes aanbrengen vlak voor het slapengaan en klaar. Dankzij de speciale geur krijg je ook gelijk een hele beleving en kun je lekker rustgevend in slaap vallen.

Vichy Slow Âge nacht

De tweede manier waarop je hem kunt gebruiken is als nachtmasker, een à twee keer per week. Breng de crème aan in een dun, gelijkmatig laagje, laat 10 minuten inwerken en masseer het daarna even kort in. ‘s Morgens sta je op met een zijdezacht velletje en je ziet er echt uit alsof je een schoonheidsslaapje van een week hebt gedaan. Fijne bonus: de bruine kleur geeft dus NIET af op je hoofdkussen!

Vichy Slow Âge nacht

Heb je dus last van stress of heb je de indruk dat je wat vermoeider bent en dit zich uit naar je huid toe? Probeer de Vichy Slow Âge dan zeker eens. Het is echt een heel uniek product mede dankzij de bruine kleur en de botanische geur maar laat dat je zeker niet afschrikken. Zeker als nachtmasker is het echt een heerlijk product waar je zeker verschil mee zult merken!

Vichy Slow Âge wordt verkocht bij de (online) apotheek en bij de parafarmacie voor een adviesprijs van € 32,95.

Heb jij last van een vermoeide huid?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?