Vichy #YouMakeMeStronger

We hebben allemaal wel iets of iemand in onze omgeving wat ons sterker maakt. Ook uit je huidverzorging kun je kracht halen! Dat is iets wat Vichy wilt benadrukken met de #YouMakeMeStronger campagne: de kracht van het Mineraliserend Thermaal Water dat ze in hun producten gebruiken. Vandaag vertel ik je meer over dit water en over de campagne.

Vichy-eau-1

Vichy is een merk dat ik al jaren met veel plezier gebruik, zeker sinds mijn huid zo droog en gevoelig is. Iets wat je huid nóg droger maakt is het gebruik van water. Water heeft een zeer uitdrogend effect en dat zie je dan ook gelijk op je huid. Maar water zit toch in élk skincare product? Juist, maar niet elk water is hetzelfde.

Bij Vichy weten ze dat en daarom gebruiken ze Mineraliserend Thermaal Water, dat recht van bij de bron komt. Bij Vichy halen ze hun water uit, juist ja, het Franse stadje Vichy! Thermaal water doet hetzelfde als gewoon water maar dan het uitdrogende effect. Als je ook zo’n droge of gevoelige huid hebt, probeer het dan zeker eens.

Vichy-eau-2

Een leuk product om mee te beginnen is de Thermaal water verstuiver. Deze verstuiver is echt héérlijk in de zomer! Hij verkoelt mijn huid op een verzachtende manier en voelt zeer prettig aan. Ook vind ik dit product ideaal nadat ik een maskertje gebruikt heb. Ik gebruik het liefst crèmemaskers die intrekken in mijn huid en de restanten haal ik dan graag weg met water. Omdat ik mijn huid niet verder wil uitdrogen (want dan zou zo’n maskertje geen nut hebben!) gebruik ik dus zo’n thermaal water verstuiver.

Vichy-eau-3

Ik merk alleszins een groot verschil sinds ik mijn gezicht niet meer was met gewoon water. Mijn huid voelt inderdaad sterker en gezonder aan dus ik begrijp waarom ze de #YouMakeMeStronger campagne gelanceerd hebben.

(Vroeger voor ik dit product gebruikte gebruikte ik sowieso ook amper kraantjeswater voor mijn huidverzorging want ik was NOOIT mijn gezicht met kraantjeswater. Ik gebruikte kraantjeswater alleen om maskertjes mee af te wassen. Om mijn gezicht te reinigen gebruik ik altijd micellair water of een toner maar sowieso nooit kraantjeswater.)

Wie of wat maakt jou sterker? 

Share:

3 Comments

 1. August 5, 2016 / 9:24 am

  Amai, da’s toch duur, altijd zo’n verstuiver gebruiken in plaats van kraantjeswater??

  • Amy
   Author
   August 5, 2016 / 2:04 pm

   Nee want ik gebruik het alleen om maskertjes mee weg te halen dus dat is gemiddeld om de 2 weken een keer. 😀 Anders gebruik ik ook geen kraantjeswater, om mijn huid te reinigen gebruik een micellaire reiniger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?