web analytics

Vier beauty-apps die jij op je telefoon wil

Je smartphone heb je altijd op zak. Download deze handige beauty apps zodat je altijd een schoonheidscoach op zak hebt. Wist je trouwens dat je met een simonly vaak stukken goedkoper uit bent? Zo houd je wat geld over voor leuke nieuwe beautyproducten. Onderstaande apps download je helemaal gratis.

Treatwell

Je boekt al jouw schoonheidsbehandelingen in een handomdraai met de Treatwell-app. Of je nu op zoek bent naar een tanning-salon, last-minute een afspraak wilt maken bij de kapper of toe bent aan een ontspannende massage, in deze app is het zo geboekt.

Je filtert gemakkelijk op locatie, zodat je in een handomdraai de gewenste dienst vindt bij jou in de buurt. Daarnaast is het eenvoudig om te zien waar je het goedkoopste uit bent voor een behandeling en kun je reviews lezen van andere klanten.

Zit je in quarantaine? Dan zijn dit onmisbare selfcare essentials tot je weer buiten de deur een behandeling kunt krijgen.

Beautypedia

Beautypedia is een gigantische kennisbank en staat ook wel bekend als de Wikipedia van de beautywereld.

Op dit platform vind je een groot aantal eerlijke reviews over de meest uiteenlopende beautyproducten. Zo kom je er onder andere achter of die dure concealer doet wat hij belooft en waar je dit product het best op de kop kunt tikken.

Ook erg handig: met de scantool scan je een beautyproduct in de winkel en kun je hier direct meer informatie over lezen. Jij hoeft dus nooit meer een miskoop te doen als je deze handige app op je telefoon hebt.

Perfect 365

Perfect 365 zorgt ervoor dat jouw selfies er net wat stralender uit komen te zien. Met deze fotobewerkingsapp wis je in een handomdraai donkere kringen onder je ogen, geef je je wangen wat meer teint met wat extra blush en krijg je de uitstraling van een influencer.

Je hoeft niet op pad met een tas vol make-up, want dit breng je gewoon achteraf aan op je foto’s. De app zelf is gratis maar je kunt wel een aantal in-app aankopen doen waardoor je meer mogelijkheden krijgt.

Beautylish

Beautylish is een zeer uitgebreide schoonheidsapp en voorziet je van alle inspiratie die je nodig hebt om schitterend voor de dag te komen. Met een ruim aantal foto’s, video’s en zelfs handige tutorials worden de laatste schoonheidstrends geïllustreerd.

Niet alleen zijn er tutorials op het gebied van make-up, maar ook voor nailart en kapsels zodat je jouw complete look een update kunt geven. Wat handig is aan de app, is dat deze direct is verbonden met een webshop. Je kunt dus direct doorklikken om de benodigde producten te bestellen als je daar interesse in hebt.

Ook is er een forum waarop je ervaringen uit kunt wisselen en je beautyvragen kunt stellen aan andere leden. Het mooie is: Beautylish is helemaal gratis te downloaden!

Zonder welke app kan jij niet meer op jouw telefoon?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?