Visagiekit wishlist

Het opbouwen van een visagiekit is een neverending process. Hoe meer klanten ik krijg, hoe vaker ik gaten begin te vinden in mijn kit. Dan mis ik, in mijn ogen, weer een geschikte foundation of is er weer een speciale brush die ik heel graag in m’n brushbelt wil. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten die mijn visagiekit professioneler en beter maken. Daardoor heb ik ondertussen alweer een hele wishlist in mijn hoofd maar gelukkig mag ik het allemaal kopen van mezelf want tja, het is voor de job he. Kijk je mee naar mijn wishlist?

Visagie-wishlist-1

RCMA 5 Foundation Palette (€ 21,00) – Sigma Essential Brush Kit (€ 159,00) – Zuca Pro Artist (€ 243,00) – La Femme Blush Palette (€ 39,85)

Ik zou het allerliefst zo’n groot RCMA foundation palette willen maar aangezien het rond de 80 euro is ligt het niet meteen binnen handbereik, haha. Daarom wil ik graag beginnen met twee palettes in bv. light en medium kleuren, omdat ik die namelijk het vaakst nodig heb. Andere make-up zoals het La Femme Blush Palette is ook altijd welkom, dan heb ik lekker veel variatie in mijn koffer en voor zoveel kleuren is het palette best nog wel betaalbaar.

Een dure aankoop die ik wel nog wil overwegen is de Zuca Pro Artist, om al mijn make-up in te verplaatsen. Op dit moment gebruik ik zo’n tas van MAC en daar kan ook best veel make-up in, alleen vind ik het jammer dat ik alles zo moet dragen en dat ik hem niet kan rollen zoals bv. een Zuca. Ik reis voornamelijk met het openbaar vervoer en dan wil ik graag iets makkelijk! Nog een dure aankoop is de Sigma Essential Kit omdat ik m’n brushes nu te vaak tussendoor moet wassen, zeker als ik een hele groep mensen moet opmaken. Wat meer brushes = minder wassen! 🙂

Heb jij een van deze dingen al in huis? Wil je graag meer visagie updates zien?

Share:

3 Comments

 1. November 22, 2014 / 12:32 pm

  Mooie wishlist!

 2. beautifulday4makeup
  November 22, 2014 / 2:54 pm

  Die Zuca’s zijn heel handig. Ik heb de mijne een klein half jaar. En als visagiste kun je toch redelijk veel korting krijgen bij MAC

 3. November 22, 2014 / 7:40 pm

  mooi blush palette 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?