web analytics

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion review

Aan alle mensen die bang zijn om oranje te worden van zelfbruiner: opgelet! In dit artikel ga ik jullie de Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion laten zien.

Deze zelfbruinende body lotion geeft je een natuurlijk bruine kleur na een aantal dagen. Met dit product hoef je er dus niet bang voor te zijn om meteen binnen het uur compleet oranje te zijn.

Als je benieuwd bent geworden naar dit product, lees dan zeker verder!

Wat is de Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion?

De Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion is een soort hybride tussen een zelfbruiner en een body lotion.

Het is een gradual lotion, hiermee bedoelen ze dat dit product geleidelijk aan kleur afgeeft op een subtiele en natuurlijke manier. Iedere dag geeft dit product een klein beetje extra kleur af.

Hoe vaker je dit product gebruikt, hoe intenser de kleur en dus ook het resultaat zal worden.

Wat ook zo fijn is aan dit product is dat het een echte body lotion is. Hierdoor is hij dus ook perfect geschikt voor mensen met een droge huid!

De kwaliteit van de lotion

Dankzij de vloeibare body lotion textuur smeert de Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion makkelijk uit én trekt hij ook erg snel in.

Doordat het product zo snel intrekt maakt hij ook geen vlekken. Hierdoor is het product volledig foolproof, zelfs als je helemaal geen held bent met het aanbrengen van zelfbruiners.

Je kunt de teint dus ook gewoon dagelijks opbouwen waardoor je niet bang hoeft te zijn voor strepen, vlekken of een oranje teint.

Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over het hydrateren van je huid. Deze body lotion doet al dat werk eigenlijk al gewoon voor jou!

Conclusie

De Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion is ideaal voor mensen die bang zijn om een echte zelfbruiner te gebruiken. Vita Liberata is een professioneel zelfbruiner merk dus je mag er zeker van zijn dat ze weten wat ze doen!

Daarnaast is deze body lotion ook perfect geschikt voor mensen met een droge huid. Als je snel last hebt van zelfbruiners die zich vasthechten aan hardnekkige droge plekjes: dan is dit hét product voor jou.

Ook geeft deze lotion een zeer natuurlijke kleur af als je hem slechts 2 keer gebruikt. Je kunt dus een zeer natuurlijk, onopvallend resultaat bereiken met dit product.

De Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion kost € 16,95 en is verkrijgbaar bij Lookfantastic Nederland.

Heb jij al eens een zelfbruinende body lotion geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?