web analytics

Viteezy review: dagelijkse vitamines op maat

Met onze drukke levensstijl komen we helaas vaak vitamines te kort. Gelukkig kun je je tekorten makkelijk aanvullen door extra vitamines of supplementen in te nemen. Echter kan het wel lastig zijn om te weten welke vitamines je precies nodig hebt want ieder lichaam en iedere situatie is natuurlijk anders. Gelukkig is er sinds kort een fijne oplossing: Viteezy.

Viteezy levert gepersonaliseerde vitamines, gebaseerd op jouw doelen, levensstijl en eigenschappen. Zo ben je altijd zeker dat je dé perfecte vitamines voor jou inneemt en dus niet investeert in vitamines dus eigenlijk niets voor jou doen.

Of je nu op zoek bent naar meer energie, wilt afvallen of juist gewoon je ijzer of zink wilt aanvullen: bij Viteezy hebben ze het allemaal.

Ik gebruik de vitamines ondertussen al een tijdje dus het leek me het ideale moment om er meer over te vertellen. Kijk je mee naar mijn Viteezy review?

Wat is Viteezy?

Viteezy is een systeem waarbij je gepersonaliseerde vitamines gewoon aan huis geleverd krijgt. De vitamines zijn volledig aangepast aan jouw doelen, verwachtingen en levensstijl zodat de vitamines werkelijk bij iedereen passen. Vegan of glutenvrij? Ook geen probleem.

Het principe werkt heel erg simpel. Bij het aanmelden op de Viteezy website dien je een korte quiz in te vullen die je verschillende vragen stelt over je eetgewoontes, je levensstijl en de zaken die voor jou belangrijk zijn.

Gebaseerd op deze quiz geeft Viteezy je een aantal aanbevelingen maar deze kunnen makkelijk aangepast worden indien je toch graag iets anders zou willen ontvangen. Je kunt vitamines verwijderen, toevoegen of vervangen.

Afhankelijk van het lidmaatschap dat je kiest komt de prijs van Viteezy neer op ongeveer € 1 per dag, dat is een stuk goedkoper dan alle losse vitamines die je in de winkel moet kopen (en die je meestal toch vaak vergeet).

Door Viteezy wordt het nemen van (de juiste) vitamines dus een stuk makkelijker aangezien je niet alles apart hoeft aan te kopen en gewoon direct de perfecte mix voor jouw lichaam in kan nemen.

Gebruiksvriendelijkheid van Viteezy

Wat Viteezy zo populair maakt is de gebruiksvriendelijkheid van het hele concept.

Bij Viteezy zit je nooit vast aan een streng lidmaatschap, alles is juist zeer flexibel. Je kunt het annuleren wanneer je maar wilt of aanpassen indien nodig. De vitamines zijn ook heel makkelijk opnieuw te bestellen.

Ook de vitamines zelf zijn heel erg praktisch verpakt waardoor ze makkelijk in te nemen zijn. Bij Viteezy krijg je een handig groen doosje waarin je iedere dag een nieuw zakje vindt. In dit zakje zitten alle vitamines voor die dag zodat je niet telkens opnieuw al je vitamines bij elkaar hoeft te zoeken. Hierdoor kun je ook geen vitamines vergeten en ben je zeker dat je alles dagelijks inneemt.

Daarnaast worden de vitamines ook telkens geleverd met een handige booklet vol uitleg. Hierin vind je meer informatie over de vitamines en hun samenstelling terug zodat je altijd exact weet wat je inneemt.

Mijn persoonlijke Viteezy review

Ik zou natuurlijk nooit iets promoten zonder dat ik het zelf uitgetest heb dus natuurlijk heb ik het hele concept uitgeprobeerd.

Ik heb de Viteezy quiz ingevuld en vond deze heel erg makkelijk om in te vullen. De quiz was in mijn ogen zeer compleet waardoor ik echt wel de indruk kreeg dat mijn persoonlijke samenstelling goed bij mij past. Ik kan me zeer goed vinden in de keuze die Viteezy voor mij gemaakt heeft.

Eens de vitamines gearriveerd zijn ben ik meteen begonnen met het gebruiken van de vitamines. Het bookletje dat meegeleverd werd is zeer duidelijk waardoor je perfect weet wat je inneemt.

Het innemen van de vitamines is simpel en snel aangezien ze allemaal in hetzelfde zakje zitten. Voorheen durfde ik mijn dagelijkse vitamines al eens vergeten, nu kan dat eigenlijk niet meer. Ook vind ik dat de leuke quotes of challenges op het zakje echt iets toevoegen en een saaie dag gelijk een stuk leuker maken.

Als je bezig bent met een gezonde levensstijl en je wilt deze graag wat extra supplementeren met de juiste vitamines voor jouw lichaam en levensstijl, dan kan ik het concept van Viteezy zeker aan iedereen aanraden. Zeker met het oog op het najaar kan het zeker geen kwaad om je lichaam een extra boost te geven.

Zelf eens uitproberen?

Wil je graag de vitamines van Viteezy zelf eens uitproberen? Ga dan naar de Viteezy website en vul daar je persoonlijke quiz in. Aan de hand van deze quiz krijg je ook een lijstje met aanbevelingen die je dan eventueel aan kan passen.

Met de kortingscode pinkperfectionist15 ontvang je eenmalig 15% korting op je eerste bestelling.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?