web analytics

Voor deze zaken kun je een Beautyblender gebruiken

De Beautyblender is by far de meest bekende en meest verkochte spons in de beautywereld. De meeste mensen gebruiken hem gewoon om foundation aan te brengen maar je kunt zoveel meer met deze spons! Voor al deze verschillende zaken kun je namelijk een Beautyblender gebruiken:

Het aanbrengen van crème producten

Crème producten zijn ideaal als je een droge huid hebt, als je voor een natuurlijke look wilt gaan of om onder poeder te gebruiken zodat het poeder langer blijft zitten. De meeste mensen brengen deze aan met hun vingers of een stippling brush maar het kan ook heel makkelijk met een Beautyblender!

Het aanbrengen van crème producten met een sponsje heeft een aantal grote voordelen. Allereerst is het een pak hygiënischer dan met je vingers. Verder zorgt een Beautyblender ook voor een veel natuurlijkere dekking die je veel makkelijker kunt opbouwen. Als je het product rechtstreeks aanbrengt met je vingers krijg je al snel téveel kleur.

Uitblenden van cream contour

Het is verder ook heel makkelijk om je crème producten mee uit te blenden. Zeker in het geval van donkere tinten die je gebruikt om te contouren, zoals bv. een contour- of foundationstick. Je brengt het product gewoon rechtstreeks vanuit de stick aan, waarna je het makkelijk kunt uitblenden met de Beautyblender. Het ding heeft niet voor niks ‘blend’ in de naam staan!

Skincare

Je hoeft de Beautyblender niet uitsluitend voor make-up te gebruiken. Ook skincare kun je hier heel makkelijk en hygiënisch mee aanbrengen! Dagcrème, primer, olie, … Het kan werkelijk allemaal.

Als je een droge huid hebt is het trouwens ook fijn om je foundation met dezelfde spons aan te brengen nadat je je skincare al aangebracht hebt. Dan kun je er bv. voor kiezen om eerst een gezichtsolie aan te brengen met een Beautyblender, om daarna diezelfde Beautyblender te gebruiken voor foundation. Op die manier mix je je foundation met wat olie zodat deze mooier zal blenden op je droge huid.

Baking

Als je denkt dat je alleen vloeibare producten kunt aanbrengen met de Beautyblender dan heb je het grondig mis! Je kunt dit machtige sponsje zelfs gebruiken voor poeder. Iets waar je de Beautyblender heel goed voor kunt gebruiken is het baken van je concealer onder de ogen.

Dip je Beautyblender in je losse poeder en breng een goede dikke poederlaag aan over je concealer. Na een kwartiertje ‘bakken’ veeg je de poeder dan weer weg. Hierdoor gaat je concealer veel langer en mooier op zijn plaats blijven zitten!

Zoals je kunt zien: je kunt een hele hoop dingen met een Beautyblender. Je kunt hem dus alleen gebruiken voor foundation en concealer maar het gaat veel verder dan dat! Ik ben echt al jaren fan van deze geweldige spons en heb ook al meerdere exemplaren in huis. Je kunt het voor bijna álles gebruiken en het gaat ook gewoon lekker snel, hygiënisch en makkelijker.

De Beautyblender is verkrijgbaar voor ongeveer € 20 bij verschillende verkooppunten waaronder o.a. Boozyshop en ICI PARIS XL.

Heb jij de Beautyblender al eens geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. January 3, 2019 / 11:25 pm

    Aaah, na het lezen van dit artikel wil ik hem er echt weer dagelijks bij pakken. Zoveel tips, nooit geweten. Het baken van concealer is een goeie, misschien dat hij dan minder ‘verschuift’ bij me. Ook skincare ermee aanbrengen is heel slim. Thanks!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?