W7 Double Act blush/bronzer

Ik hou van producten die kwalitatief erg goed zijn maar toch niet veel geld kosten. Deze budget tips deel ik dan ook al te graag met jullie! Vandaag heb ik weer zo’n leuk en betaalbaar product: het W7 Double Act duo. Kijk je mee naar mijn review?

W7 Double Act

W7 is een budgetproof merk dat vooral bekend staat om zijn goede dupes. De meeste mensen kennen ze dan ook van de palettes die op Urban Decay en MAC times Nine palettes lijken. Buiten hun oogschaduw om hebben ze nog een heleboel andere mooie producten, al lijken die niet zoveel aandacht te krijgen. Dat vind ik best wel jammer en daarom wil ik er graag verandering in brengen!

Het product dat ik jullie vandaag laat zien is het W7 Double Act blush/bronzer duo. Ook dit product doet weer gelijk aan een high-end merken want de boxed blushes van Benefit hebben een soortgelijke vormgeving. Benefit had vroeger ook zo’n duo genaamd 10, al verkopen ze dit product nu niet meer. Het product van Benefit heb ik hier niet ter vergelijking maar ik kan jullie wél mijn opinie over dit W7 product geven.

W7 Double Act

W7 Double Act bestaat dus uit een bronzer en een blush, waarvan beide producten vrij shimmery zijn. Moest je dus op zoek zijn naar een matte tint, dan is dit product waarschijnlijk niets. Hou je wel van een gezonde glow? Dan zit je bij dit product aan het juiste adres.

De blush is een hele zachte roze kleur, die een subtiele tint op de wangen geeft. Hierdoor is hij perfect te gebruiken als je een lichte huid hebt. De shimmers die in de verwerkt zitten geven een mooie gezonde glans.

Ook de bronzer in dit duo is heel goed geschikt voor een lichte huid want hij is gelukkig niet te donker of te opvallend. Op de swatch heb ik hem vrij stevig aangezet maar je kunt hem dus veel lichter aanbrengen (eventueel met een duo fibre brush). Hij is aan de warme kant maar komt zeker niet te oranje over op een lichte huid.

W7 Double Act

Beide producten voelen heel zacht aan, zijn niet poederig en laten zich makkelijk blenden op de huid. Ze geven een zeer natuurlijke finish waardoor je geen clownesque effect krijgt.

Verder krijg je ook een heerlijk zacht kwastje bij dit duo, waardoor je de producten ook altijd on the go kunt aanbrengen. Ook het kwastje voelt kwalitatief zeer goed aan en zeker niet goedkoop, zoals bij de meeste bijgeleverde kwastjes wel het geval is.

w7-double-act-2

Ben je dus nog op zoek naar een betaalbare blush en/of bronzer met een mooi resultaat? Dan moet je zeker eens naar dit W7 Double Act duo kijken. Het is o.a. te koop bij de webshop Beauty & Bobs, voor slechts € 5,45.

Heb jij al een product van W7 in je collectie?

7 Comments

 1. September 19, 2016 / 10:02 am

  Ik vind zo’n doosje altijd onhandig, veel te diep. Maar de kleurtjes zijn wel pretty.

 2. September 19, 2016 / 12:53 pm

  10 van Benefit kende ik eigenlijk niet. Weer iets bijgeleerd! ^^ Ziet er een mooi product uit maar wel een lelijk doosje vind ik zelf.

 3. September 19, 2016 / 4:42 pm

  De verpakking lijkt mij niet super handig eigenlijk. De swatches zien er wel mooi uit overigens.

 4. Karlien - Polished Cats
  September 19, 2016 / 5:24 pm

  oh ik vind de swatches hier echt wel mooi
  ik denk dat je hier inderdaad wel wat mee kan
  de verpakking is misschien niet zo super handig, twee verschillende kleuren zo lekker gemengd; maar als je voorzichtig genoeg bent… (which I’m not)

  liefs
  Karlien

 5. Saraya
  September 19, 2016 / 8:46 pm

  Oehh..wat een mooie blush / Bronzer :o!

 6. Sarah - Little family of 3
  September 22, 2016 / 4:15 pm

  Dat ziet er een mooie blush/bronzer uit, ik ga toch eens een aantal W7 producten moeten uittesten. Wel jammer je dat hier niet meteen in de winkel kan vinden (of toch?). Ik heb dat graag eerst eens in mijn handen.

 7. September 25, 2016 / 4:24 pm

  Woehoeeeeee, delen! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?