Waar kun je Zuid-Koreaanse beautyproducten kopen?

Hier op mijn blog vertel ik graag over Zuid-Koreaanse make-up en skincareproducten. Ik krijg dan ook geregeld de vraag binnen: “Waar kun je Zuid-Koreaanse beautyproducten kopen?”

Het leek me daarom wel handig om een artikel te schrijven met webshops waar je al deze fantastische producten kunt kopen. Daarom zet ik in dit artikel mijn favoriete webshops voor jullie op een rijtje!

YesStyle

De webshop YesStyle is de #1 plaats om al je Zuid-Koreaanse skincare, make-up en andere producten te vinden. Ze hebben een gigantisch groot assortiment en verkopen vrijwel alle merken waar je aan kunt denken. Ook hebben ze een zeer grote selectie aan Japanse make-up en huidverzorging.

Peripera, TONYMOLY, Missha, Etude House, … Bij YesStyle vind je al deze bekende merken maar je vindt er ook een heleboel minder bekende merken terug.

Het enige nadeel aan YesStyle is dat de webshop buiten Europa ligt waardoor je kans hebt om douanekosten te betalen.

Gelukkig kun je, mits je een foto maakt van je douanerekening, je kosten gewoon terugvorderen bij Yes Style. Ze betalen alle douanekosten terug in de vorm van shoptegoed.

Lookfantastic Nederland

Bestel je toch liever bij een webshop waarbij je zeker bent dat je geen extra kosten krijgt? Dan kun je gelukkig ook bij een aantal Nederlandse webshops terecht waaronder o.a. Lookfantastic.

Bij Lookfantastic vind je niet alle Zuid-Koreaanse merken terug maar je vindt er wel een aantal populaire merken waaronder:

Boozyshop

En wist je dat je zelfs bij onze eigen populaire Boozyshop een heleboel fijne Zuid-Koreaanse huidverzorging kunt kopen?

Ook hier vind je een heleboel van de populaire Zuid-Koreaanse beauty merken waaronder Holika Holika, COSRX en ook Dr. Jart.

Zuid-Koreaanse make-up en skincareproducten worden steeds populairder hier waardoor ze gelukkig ook makkelijker te verkrijgen zijn. Ik heb al meermaals bij deze webshops besteld en ik kan ze allemaal stuk voor stuk aanraden.

Meer lezen over Zuid-Koreaanse beauty? Check deze artikels:

Ben jij al bekend met de Zuid-Koreaanse merken? 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?