web analytics

Waar kun je Zuid-Koreaanse beautyproducten kopen?

Hier op mijn blog vertel ik graag over Zuid-Koreaanse make-up en skincareproducten. Ik krijg dan ook geregeld de vraag binnen: “Waar kun je Zuid-Koreaanse beautyproducten kopen?”

Het leek me daarom wel handig om een artikel te schrijven met webshops waar je al deze fantastische producten kunt kopen. Daarom zet ik in dit artikel mijn favoriete webshops voor jullie op een rijtje!

YesStyle

De webshop YesStyle is de #1 plaats om al je Zuid-Koreaanse skincare, make-up en andere producten te vinden. Ze hebben een gigantisch groot assortiment en verkopen vrijwel alle merken waar je aan kunt denken. Ook hebben ze een zeer grote selectie aan Japanse make-up en huidverzorging.

Peripera, TONYMOLY, Missha, Etude House, … Bij YesStyle vind je al deze bekende merken maar je vindt er ook een heleboel minder bekende merken terug.

Het enige nadeel aan YesStyle is dat de webshop buiten Europa ligt waardoor je kans hebt om douanekosten te betalen.

Gelukkig kun je, mits je een foto maakt van je douanerekening, je kosten gewoon terugvorderen bij Yes Style. Ze betalen alle douanekosten terug in de vorm van shoptegoed.

Lookfantastic Nederland

Bestel je toch liever bij een webshop waarbij je zeker bent dat je geen extra kosten krijgt? Dan kun je gelukkig ook bij een aantal Nederlandse webshops terecht waaronder o.a. Lookfantastic.

Bij Lookfantastic vind je niet alle Zuid-Koreaanse merken terug maar je vindt er wel een aantal populaire merken waaronder:

Boozyshop

En wist je dat je zelfs bij onze eigen populaire Boozyshop de beste Koreaanse gezichtsproducten kunt kopen alsook hele mooie make-up?

Ook bij Boozyshop vind je dus een heleboel van de populaire Zuid-Koreaanse beauty merken waaronder Holika Holika, COSRX en ook Dr. Jart.

Little Wonderland

Nederland heeft zelfs een webshop die uitsluitend Koreaanse cosmetica verkoopt genaamd Little Wonderland. Bij Little Wonderland vind je alle populaire Koreaanse beauty producten terug. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan merken waaronder o.a. Etude House, Missha, COSRX, Holika Holika en ga zo maar door.

Ze verkopen ook heel wat minder bekende merken dus als je eens iets nieuws wilt proberen kun je ook goed bij hun terecht. Een merk dat ik zelf ook kan aanraden is AXIS-Y en dat verkopen ze dus ook gewoon bij Little Wonderland.

Zuid-Koreaanse make-up en skincareproducten worden steeds populairder hier waardoor ze gelukkig ook makkelijker te verkrijgen zijn. Ik heb al meermaals bij deze webshops besteld en ik kan ze allemaal stuk voor stuk aanraden.

Ben jij al bekend met de Zuid-Koreaanse merken? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

 1. Karine De Clippel
  February 2, 2023 / 3:14 pm

  Goedemiddag

  Verkopen jullie ook beyond total recovery body moisturizer? Zo ja , wat is de prijs voor 450ml of 200ml?

  Mvg
  Karine De Clippel

  • February 2, 2023 / 4:00 pm

   Beste Karine,

   We zijn zelf geen webshop en verkopen dus ook geen producten. Wij recenseren alleen de producten.

   De moisturizer die je zoekt lijkt wel te koop te zijn via Jolse en Yesstyle, beide webshops zijn betrouwbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?