Wat kun je doen met vloeibare highlighter?

Vloeibare highlighter wordt in mijn ogen zwaar ondergewaardeerd. Het is echt een geweldig product dat er práchtig uitziet op de huid en waar je best wel veel mee kunt. Daarom wil ik jullie in dit artikel een aantal manieren laten zien waarop je vloeibare highlighter kunt gebruiken.

vloeibare highlighter

Vloeibare highlighter is in essentie… Gewoon een highlighter zoals een poeder highlighter. Je kunt het dus op de klassieke welgekende manier gebruiken, op je gezicht.

Highlighter is vaak het mooist op de punten die je extra wilt benadrukken, zoals bv. je jukbeenderen of je cupidoboog. Verder kun je het ook gebruiken op andere plaatsen zoals op het wenkbrauwbot, op de brug van je neus, … Je kunt werkelijk alles mooi benadrukken met een highlighter.

vloeibare highlighter

Het fijne aan een vloeibare highlighter is dat je het niet alleen bovenop je foundation kunt plaatsen maar er ook onder. Daarom gebruik ik dus het liefst een vloeibaar product tegenover poeder, omdat je dit dus goed kunt mixen met andere vloeibare texturen.

Heb je last van een doffe of grauwe teint en je wilt deze wat meer va va voom geven? Dan kun je je vloeibare highlighter dus doorheen je foundation mixen. Draag je niet graag foundation? Ook doorheen je dagcrème geeft het een heel mooi en levendig resultaat! Je kunt van dit soort producten vaak kant-en-klaar kopen zoals bv. de MAC Strobe Cream maar je kunt het dus ook prima zelf maken met je eigen highlighter die je al in huis hebt.

vloeibare highlighter

Verder hoef je je helemaal niet te beperken tot alleen je gezicht, een vloeibare highlighter met een stevige glans kan ook heel mooi zijn op het lichaam. Hierbij geldt ook: zet je mooiste features extra in de kijker door wat highlighter aan te brengen. Mooie plekken hiervoor zijn o.a. je sleutelbeen, je decolleté en zelfs je armen. Deze W7 Night Glow highlighter is daar echt perfect voor!

Je kunt de highlighter rechtstreeks aanbrengen maar ook even goed mixen met wat body lotion. Tati Westbrook maakt ook altijd gebruik van een highlighter op haar schouders en sleutelbeen en het ziet er altijd zó mooi uit! Zeker het proberen waard dus!

Wat verkies jij? Een vloeibare highlighter of een poeder highlighter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?