Wat zit er in mijn voetenmandje?

Sinds ik bezig ben met de 30 Day Minimalism Challenge ben ik veel bewuster van al mijn producten. Ik heb dus eindelijk deftig opgeruimd en alles mooi op categorie gezet. De producten die ik voor mijn voeten gebruik stonden altijd achteraan in de kast en hierdoor vergat ik ze vaak. Nu heb ik ze eindelijk een eigen plekje gegeven zodat ik mijn voeten wat vaker ga verzorgen, iets wat natuurlijk erg belangrijk is. Daarom leek het me wel eens leuk om de inhoud van mijn voetenmandje te laten zien, aangezien deze producten echt wel favorieten zijn. Kijk je mee?

Foot-1

Ik heb een paar producten waar ik altijd naar teruggrijp als ik last heb van vermoeide voeten of benen. Voor vermoeide voeten vind ik de Yves Rocher Anti-Fatigue gel erg fijn, omdat deze mijn voeten heerlijk verkoeld. Ook de Rainpharma Foot Bath Oil heeft dit effect en zorgt er ook nog eens voor dat je voeten heerlijk gaan tintelen. Dit product vind ik zo fijn dat ik er zelfs een backup van heb.

Nog een fijn product van Rainpharma is de Foot Balm, een heerlijke crème die je voeten verzacht en verzorgt. Voor vermoeide benen grijp ik dan weer vaak terug naar de Yves Rocher SOS Heavy Legs, dat een soortgelijk effect heeft als de gel voor de voeten.

Qua verzorging vind ik de Hansaplast Anti-Eelt 2-in-1 Peeling. Dit verzacht de voeten en helpt ook mee tegen beginnende eelt.

Foot-2

Dit zijn natuurlijk alleen de verzorgingsproducten die ik voor mijn voeten gebruik. Ik heb ook een paar speciale lakjes die ik exclusief voor mijn pedicure hou maar die zal ik in een andere blogpost nog eens laten zien.

Welke producten gebruik jij voor je voeten?

Share:

5 Comments

 1. February 9, 2016 / 10:30 am

  Oeh, wat een mooie en fijne producten! Ik gebruik (soms!) alleen een crème. Eens in de 6 – 8 weken breng ik een bezoekje aan een voetpedicure. Heerlijk om je voeten in de zoveel tijd eens te verwennen.

 2. February 9, 2016 / 1:28 pm

  Leuk om te zien! En wat goed dat je zelfs een ‘voetenmandje’ hebt, ik moet dat ook maar eens doen haha!

 3. Jana
  February 9, 2016 / 3:17 pm

  Ik zou mijn voeten meer moeten verzorgen, ik heb dezelfde crèmes van Hansaplast en Yves rocher maar ik vergeet ze altijd te gebruiken!

 4. February 9, 2016 / 5:33 pm

  Ik zou zelf meer aan mijn voeten moeten doen. Mijn voetjes vergeet ik vaak

 5. Saraya
  February 9, 2016 / 9:20 pm

  Oehh…heerlijke producten voor de voeten, dat doet er mij aandenken dat ik nog eens een voetbadje moet doen :)!
  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?