web analytics

Waterproof make-up verwijderen: de beste producten

Waterproof make-up is een fantastische oplossing als je snel last hebt van vlekkende mascara of tranende oogleden. Ook tijdens de zomermaanden of tijdens een avondje uit is waterproof make-up een fijne optie.

Het enige nadeel is dat je het er niet zo makkelijk weer af krijgt met je normale reinigingsproducten. Om waterproof make-up te verwijderen heb je toch echt wel een speciaal product nodig.

Maar met welke producten kun je dan het best waterproof make-up verwijderen? Dat lees je hier!

Waterproof make-up verwijderen met de DHC Deep Cleansing Oil (hier te koop vanaf € 3,95)

De DHC Deep Cleansing Oil is een fantastisch veelzijdig product. Het wordt niet specifiek verkocht voor waterproof make-up maar het is er wel uitstekend voor.

Deze olie breng je gewoon aan op een droog gelaat en je wrijft het ook droog in in de huid. Door cirkelvormige bewegingen te maken wrijf je alle make-up als het ware los.

Je kunt de DHC Deep Cleansing Oil zowel voor het gezicht als voor de ogen gebruiken. Foundation, blush, crème bronzer, zonnecrème en zelfs de meest waterproof make-up: met dit product krijg je alles súpersnel weg!

Wil je meer weten over deze olie en wil je leren hoe je deze precies gebruikt? Lees dan zeker mijn DHC Deep Cleansing Oil review!

Waterproof mascara verwijderen met de Clinique Take The Day Off (hier te koop voor € 19,46)

Draag je enkel waterproof make-up op je ogen en ben je op zoek naar een snelle en efficiënte oplossing? Dan is deze Clinique Take The Day Off een fijne optie.

Dit product staat al jaren bekend als hét cultproduct als het aankomt op het verwijderen van waterproof make-up. Wil je waterproof mascara verwijderen? Take The Day Off to the rescue!

Het concept werkt dan ook supersimpel. Je schudt het flesje zodat de twee fasen van deze reiniger zich mengen. Nadien breng je het product aan op een wattenschijfje. Dit wattenschijfje laat je even weken op het ooglid en nadien wrijf je alle waterproof make-up zachtjes weg.

Resultaat: alle waterproof mascara, eyeliner en oogschaduw verdwijnen als sneeuw voor de zon zonder dat je overdreven hard moet wrijven.

Het werkt snel en doordat je amper moet wrijven hoef je ook niet bang te zijn dat je vroegtijdige huidveroudering en rimpelvorming veroorzaakt! đŸ˜‰

Yves Rocher Pur Bleuet, het goedkopere alternatief (hier te koop vanaf € 3,75)

De Take The Day Off is een geweldig product maar helaas komt het dan ook met een iets forser prijskaartje.

Gelukkig vind je bij Yves Rocher een iets goedkoper alternatief. Deze Pur Bleuet reiniger werkt volgens hetzelfde principe als de Clinique reiniger. Ook dit product bestaat uit twee fasen die je moet mengen.

Hij neemt waterproof make-up ook grondig weg maar alleen moet je bij dit product net iets meer geduld hebben. Ook laat hij een vettiger laagje achter op het ooglid dus daar moet je dan wel rekening mee houden.

Als het vettige laagje en de langere inwerktijd je niet stoort is dit een goed alternatief voor het product van Clinique.

Wil je je waterproof make-up verwijderen en ben je op zoek naar een fijn product dat de klus snel zal klaren? Dan moet je dus zeker eens een kijkje nemen bij deze producten.

Of je nu eerder op zoek bent naar een typische remover voor mascara of eerder iets zoekt dat het gehele gelaat perfect reinigt, bij deze drie producten zit je sowieso wel goed.

Hoe haal jij je (waterproof) make-up weg?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?