web analytics

We Love The Planet Deocreme Sweet & Soft review

Natuurlijke deodorant is helemaal trending tegenwoordig. We worden ons steeds meer bewust van de producten die we in de buurt van onze oksels en borsten aanbrengen.

Ik werd dan ook gelijk enthousiast toen ik de We Love The Planet Deocreme ontdekte in de Goodiebox September.

Inmiddels heb ik deze natuurlijke deodorant al een tijdje in huis waardoor ik hem uitgebreid heb kunnen proberen. Is het echt een goede vervanger voor een klassieke, standaard deodorant of is het helemaal niks? Je leest het hier!

Wat is We Love The Planet?

We Love The Planet is een merk dat ontstaan is uit liefde en passie voor de planeet. Bij We Love The Planet focussen ze op duurzame grondstoffen en ingrediënten die niet alleen goed zijn voor de natuur maar ook voor ons lichaam.

Hun producten bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast mag je er ook zeker van zijn dat iedere verpakking en iedere bestelling zo duurzaam mogelijk gemaakt wordt.

Ondanks het feit dat hun producten natuurlijk zijn zijn ze zeker niet saai, ze hoeven echt niet onder te doen voor de ‘populairdere’ producten uit de drogisterij of parfumerie.

De producten bevatten geen chemische parfums maar ruiken toch ontzettend lekker waardoor ze nog steeds gebruiksvriendelijk zijn en gewoonweg een plezier om te gebruiken.

De We Love The Planet Deocreme

Een van de absolute paradepaardjes van het merk is de We Love The Planet Deocreme.

Deze crèmedeodorant produceren ze bij We Love The Planet volledig zelf. Alle ingrediënten zijn gecertificeerd en worden keer op keer met zorg uitgezocht.

Bij elke productie wordt er gekeken naar de beste natuurlijke producten. Hierdoor zal geen enkel exemplaar van hun deocrème 100% hetzelfde zijn, zoals het eigenlijk hoort te zijn in de natuur.

Maar hoe werkt zo’n deocrème?

Een deocrème werkt in principe hetzelfde zoals een normale deodorant. Je brengt een dunne laag aan op schone, vers gewassen oksels en that’s it.

Door de vette substantie van de deocrème zou je denken dat het een plakboeltje wordt maar niets is minder waar. Je hebt ook maar 1 klein toefje op je vingertop nodig om je oksel volledig van deodorant te voorzien.

Bij het aanbrengen voel je meteen dat het product grotendeels uit kokosolie bestaat. Het voelt in het begin een beetje onwennig aan maar eens het product begint in te trekken merk je weinig verschil met een klassieke deodorant.

Houdbaarheid

Ook qua houdbaarheid scheelt deze We Love The Planet Deocreme niet zoveel met een klassieke stickdeo.

Door de dikke laag zorgt het product er voor dat er vrijwel bijna geen zweet doorheen kan komen. Zelfs tijdens het sporten bleven mijn oksels de hele tijd perfect droog!

De geur van de deocrème blijft ook lekker lang hangen waardoor je extra lang kunt genieten van een fris gevoel.

Conclusie

Ik was in het begin een beetje sceptisch want ik heb nog nooit eerder succes gehad met deodorants op natuurlijke basis. Ofwel was de geur helemaal niet lekker ofwel was de houdbaarheid niet denderend.

Deze We Love The Planet Deocreme doet echter alles wat ik van een deodorant verwacht. Hij ruikt lekker fris, is makkelijk in gebruik én zorgt de hele dag lang voor frisse, zweetvrije oksels.

Nu ik deze deodorant geprobeerd heb denk ik niet dat ik nog snel terug zal keren naar een ‘klassieke’ deodorant vol met aluminium, parfum en andere schadelijke stoffen. Voor mij was het alleszins een succes!

De We Love The Planet deocrèmes kosten rond de € 10 en zijn o.a. verkrijgbaar via Bol.com en bij de online apotheek Pharmamarket.

Welke deodorant gebruik jij?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?