web analytics

Websites die veel staaltjes geven (gratis samples)

Ik ben vast niet de enige die het heerlijk vindt om gratis samples te ontvangen bij een bestelling. Samples zijn de ideale manier om nieuwe producten uit te testen of om jezelf (gratis) wat extra in de watten te leggen. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat websites die veel staaltjes geven waardoor je lekker veel nieuwe producten uit kunt proberen.

Het leek me daarom wel handig om een overzichtje te posten met websites waar je het hele jaar door terecht kunt voor gratis samples. Bij deze websites hoef je niet zo veel geld te spenderen en krijg je meestal ook gewoon gratis samples. Perfect om je beautystash goedkoop aan te vullen!

Douglas (Douglas België en Douglas Nederland)

Douglas is een parfumerie die voornamelijk bekend staat omwille van hun fantastische service. Ze hebben een breed assortiment, leveren ontzettend snel en geven ook nog eens gratis samples weg die je ook nog eens zelf mag uitkiezen!

Ze hebben vaak verschillende categorieën waaronder huidverzorging, parfum en soms zelfs make-up. Je kunt ook kiezen om mannen samples aan te vragen dus moest je een man in je leven hebben die ook van parfum houdt, dan is Douglas best een fijne website voor samples!

Ook kun je kiezen voor een verrassingssample indien je nog niet zo goed weet wat je precies wilt ontvangen. Mijn eigen ervaring leert me dat dit dan meestal kleinere sachets zijn dus ik zou je persoonlijk wel aanraden om zelf op voorhand al te kiezen. Al is een verrassing natuurlijk ook altijd wel leuk, dat voelt toch ook wel vaak als een klein cadeautje!

Yves Rocher (yves-rocher.be of yves-rocher.nl)

Ook bij Yves Rocher krijg je zelf de keuze om een aantal samples uit te kiezen. Deze samples zijn meestal van parfum, huidverzorging en make-up. Ideaal om een nieuw geurtje uit te proberen of om te kijken of een bepaalde foundation bij je huid past.

Daarnaast krijg je bij Yves Rocher ook de kans om een extra cadeautje uit te kiezen. Vaak zit er een mini-kit met travel sizes tussen de cadeaus waardoor je nog meer gratis producten krijgt.

Bestel je daarnaast ook nog eens voor meer dan € 35? Dan krijg je nog een aantal andere opties qua cadeaus die vaak toch wel aan de duurdere kant zijn. Je moet dus wel voor een minimumbedrag shoppen maar dan krijg je ook wel iets moois in de plaats, bovenop de gratis samples.

Jolse (jolse.com)

Wie fan is van Zuid-Koreaanse cosmetica gaat zeer blij zijn met de website Jolse. Op deze website vind je heel wat fijne huidverzorging en make-up en ze zijn zeker niet gierig als het aankomt op samples.

Bij mijn laatste bestelling waarbij ik slechts twee producten kocht kreeg ik maar liefst acht (!!!) verschillende samples. Het enige jammere is dat je de samples zelf niet kan kiezen zoals bij de eerdere voorbeelden binnen dit artikel maar laat dat de pret zeker niet drukken. De grote hoeveelheid aan gratis staaltjes maakt dat zeker en vast goed!

Bij Jolse krijg je vooral huidverzorging toegestuurd maar er zit geregeld ook wel wat make-up tussen. Het zijn ook zeker geen goedkope merken, ze verzenden ook vaak genoeg samples van hun duurdere, luxere merken.

Yesstyle

Ook bij Yesstyle, een andere bekende Aziatische webshop, krijg je wel geregeld wat staaltjes meegestuurd. Niet zoveel als bij Jolse maar vaak krijg je bij Yesstyle iets meer make-up bij je bestelling. Daarnaast heeft Yesstyle ook een groter assortiment waardoor de merken en producten hier iets meer variëren.

Een ander groot voordeel van Yesstyle: je hoeft hier niet bang te zijn voor douanekosten. Als de douane je al kosten moest aanrekenen om je pakje door te laten, dan kun je deze achteraf gewoon terugvorderen bij Yesstyle en dan betalen ze deze gewoon terug.

ICI PARIS XL (iciparisxl.be of iciparisxl.nl)

Weet je nog hoe excited je was als je bij ICI PARIS XL iets kocht en je kreeg een heerlijk parfumstaaltje mee? Wel, ook online biedt ICI PARIS XL deze service aan. Sterker nog, je krijgt via de website vaak meer staaltjes dan in de winkel, ongeacht of je een grote bestelling plaatst of niet.

ICI PARIS XL staat natuurlijk vooral bekend als parfumerie dus je mag lekker veel parfum samples verwachten als je hier bestelt. Af en toe zit er ook eens wat huidverzorging tussen, vaak ook vrij prijzige huidverzorging.

Moest je dus op zoek zijn naar wat luxere samples of je houdt ervan om nieuwe geurtjes uit te proberen dan ben je bij de ICI PARIS aan het juiste adres. Zelfs bij het aanschaffen van een cadeaubon geven ze vaak wel wat staaltjes mee in de bestelling dus dat is natuurlijk altijd wel fijn.

Ben je dus nog op zoek naar een aantal websites waar je lekker veel gratis samples kunt krijgen? Dan moet je deze websites zeker eens meenemen in je volgende shoppingronde. Ik bestel geregeld bij deze webshops en weet dus ook met zekerheid dat je een groot aanbod aan sachets en verstuivers kunt verzamelen op die manier.

Heerlijk om eens een nieuw parfum gratis uit te proberen of om de textuur van een duurdere dagcrème uit te proberen zonder dat je gelijk een heel potje aan moet schaffen.

Hou jij er ook zo van om free samples te sparen?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?