Weleda Colour Lip Balm in Nude

Het lijkt inmiddels al wel alsof het lente is dankzij de zonneschijn en de warmere temperaturen. Het ideale moment dus om om te beginnen schakelen binnen je huidverzorging. Een goed product voor het tussenseizoen is de Weleda Colour Lip Balm in Nude. Dit product is een soort mix tussen een verzorgende lipbalsem en een getinte lipgloss. Ideaal voor deze tijd van het jaar!

Weleda Colour Lip Balm in Nude

Lippenbalsem voor de lente/zomer

Zodra de lente in het land is (of zodra het lente lijkt) kun je je extreem voedende verzorging wel beginnen opbergen. Dat doe ik ook want nu het minder koud is kies ik steeds vaker voor lichtere, minder dikkere texturen. Zo ook met mijn lippenbalsem want een heavy duty balsem is op dit moment zeker niet meer nodig.

Een goede optie is de Weleda Colour Lip Balm. Deze lippenbalsems van Weleda hebben een lichte en romige textuur maar zijn tegelijkertijd toch lekker voedend voor je lippen. Ze bevatten namelijk bio sheabutter en bio jojobaolie, ingrediënten die de lippen soepel houden.

Weleda Colour Lip Balm in Nude

De kleur van Weleda Colour Lip Balm Nude

Het leuke aan deze Lip Balms is dat ze, zoals de naam al doet vermoeden, een subtiel kleurtje bevatten. Zo heb je een aantal kleurvariaties waaronder Rose, Berry en dus ook deze Nude.

De Weleda Colour Lip Balm Nude heeft een hele zachte beige kleur. Wel redelijk aan de lichte kant dus ik zou deze kleur vooral aanraden met een lichte tot medium huidskleur.

Qua textuur is het ook echt een fijn product. De lipbalsem voelt heel erg licht aan op de lippen en plakt zeker niet al te erg. Doordat het zo’n licht product is gaat het dus ook geen extreme kleur aan je lippen geven maar eerder een subtiel tintje. Het is dus zeker geen vervanging voor een echte lipgloss.

Weleda Colour Lip Balm in Nude

Wat ik vooral fijn vind aan deze Weleda Colour Lip Balm is dat hij mijn lippen dus op een zachte manier verzorgt maar ze door de toegevoegde glans en tint ook gezonder laat ogen.

Je lippen voelen dus niet alleen gezonder aan door de toegevoegde boters en oliën maar zien er ook gelijk voller uit. De lichte tint legt ook een mooi laagje over eventuele kloofjes, zonder deze al te sterk te benadrukken.

Verder is de Weleda Colour Lip Balm ook gewoon heel erg makkelijk in gebruik. Het product komt in een handige knijptube en dit in een praktisch handzaam formaat. Je hoeft niet met je vingers in een potje te gaan en je kan het product makkelijk meenemen om doorheen de dag bij te smeren.

Weleda Colour Lip Balm in Nude

Ik vind deze Weleda Colour Lip Balm alleszins een fijne ontdekking! Mooie nudekleur die perfect bij een lichte huid past, goede hydratatie en vooral niet te vet of te plakkerig.

De Weleda Colour Lip Balm producten zijn te koop bij de (online) apotheek en via Holland & Barrett voor € 6,99.

Wat voor lip balm gebruik jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?