web analytics

Weleda Skin Food review

Er zijn zo van die momenten waarop je huid gewoon “nope” zegt en waarop niets echt lijkt te werken. Mijn gezicht heeft de laatste tijd vaker van die momenten. Op zo’n moment moet ik altijd goed oppassen maar wil ik mijn huid wel nog genoeg liefde geven. Ik heb inmiddels een product gevonden dat mij hier goed bij helpt en dat is Weleda Skin Food.

Dit is een soort balsem die voor werkelijk alles werkt. Je kunt hem zowel op je gelaat als op je lichaam gebruiken om zelfs de meest droge plekken even stevig te hydrateren.

Ondertussen gebruik ik de crème al een tijdje dus het leek me het ideale moment om het eventjes te laten zien. Kijk je mee naar mijn Weleda Skin Food review?

Weleda Skin Food

Wat is de Weleda Skin Food crème?

Weleda Skin Food is al langer een cultproduct in de beautywereld. Een tijdje terug stond het praktisch in ieder tijdschrift en op iedere blog. Ik ben wat laat met de hele trend omdat ik het niet echt nodig vond maar ik ben snel van die mening afgestapt.

Het is een voedende crème die bedoeld is voor het hele lichaam. Je kunt het als handcrème gebruiken, als body lotion of als spot treatment voor je gezicht. Dat laatste is waar ik de crème inmiddels voor gebruik.Wanneer gebruik ik Weleda Skin Food?

Ik heb een hele huidverzorgingsroutine die over het algemeen goed werkt. Toch zijn er wel eens van die dagen waarop mijn huid het echt niet meer trekt en waarop ze écht heel erg droog is tot op het punt dat het zelfs pijnlijk wordt.

Koude winderige dagen of dagen waarop ik eczeem krijg van de stress, het zijn altijd van die situaties waarop mijn gewone routine niet meer helpt. Dan ben ik zo blij met deze crème! Ik gebruik hem nooit over mijn volledige gelaat maar juist op de plekjes die wat extra verzorging verdienen.

Of je huid nu heel erg gevoelig is of niet, de Weleda Skin Food crème werkt altijd wel. Eigenlijk zou je standaard zo’n busje in je handtas moeten hebben voor op droge momenten waarop je lichaam of gelaat eventjes wat extra’s kan gebruiken.

Weleda Skin Food

Conclusie

Weleda Skin Food is de ideale crème om je huid te redden tijdens noodmomenten. Ik neem standaard altijd een tube mee als ik ergens naartoe ga en zeker als ik op vakantie ga.  Het handige is dat deze ook gewoon kan dienen als body lotion of handcrème dus ik hoef maar 1 tube mee te sleuren! Weleda Skin Food is dus eigenlijk een soort ‘verzekering’ die ik heb voor momenten waarop het mis kan gaan.

Het is ook nog eens extra voordelig omdat je geen verschillende producten hoeft te kopen maar enkel en alleen deze Skin Food kunt gebruiken. Ik kan het product voor de volle 100% aanraden aan iedereen die geregeld last heeft van een droge, gevoelige of trekkerige huid.

Zelf eens proberen? Weleda Skin Food is o.a. te koop bij Pharmamarket (met gratis verzending vanaf € 49 in BE en NL), Douglas en Holland & Barrett.

Amy
Share:

5 Comments

 1. Shana
  April 13, 2016 / 10:05 am

  Een multifunctioneel product dus, deze moet ik in huis halen!! Heb ook vaak last van acute stresstekenen (verbouwen) . Bedankt voor deze info!

 2. April 13, 2016 / 10:48 am

  Handig om zoiets te hebben waarop je altijd kan terugvallen.

 3. April 13, 2016 / 11:47 am

  Dit klinkt als een topper, ik moet dit merk sowieso eens proberen!

 4. April 13, 2016 / 5:01 pm

  Ik heb deze ook liggen, maar nog niet veel gebruikt eigenlijk. Ga ik vaker moeten doen, zeker als ik droge plekjes heb

 5. Shana
  April 19, 2016 / 10:10 pm

  Inmiddels zelf uitvoerig getest. Ik gebruik hem ‘s avonds op de nagelriemen en als voetcreme, oogcreme en geïrriteerde huid op voorhoofd (soort droge acne ????). Hij hydrateert supergoed. Vind hem vergelijkbaar met Clinique’s Moisture Surge lijn , maar dan vetter en dikker van textuur. Gelukkig een stuk diervriendelijker en natuurlijker, groot pluspunt. Een blijver in mijn stash ????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?