Wella Color Recharge Warm Red conditioner

Sinds mijn haar rood is ben ik veel meer bezig met speciale haircare producten. Rood haar vervaagt énorm snel en ik heb geen zin om om de drie weken bij de kapper te zitten. Een goede verzorging is dus echt wel een must! De Wella Color Recharge Warm Red conditioner is een product dat ik daarom al maanden gebruik.

Je hebt het al meermaals voorbij zien komen hier op de blog maar ik had nooit een volledig artikel aan dit product gewijd. Daarom werd het dringend tijd voor een volledige review! Lees dus zeker verder als je benieuwd bent.

Wella Color Recharge Warm Red

De Wella Color Recharge conditioners zijn speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het zijn verzorgende en ontklittende conditioners die niet alleen hydraterende bestanddelen bevatten maar ook kleurpigmenten. Deze kleurpigmenten zorgen ervoor dat je kleur weer opgefrist wordt. Hierdoor ziet je kleur er langer mooi uit én kun je je volgende kappersbezoek weer even uitstellen. Let op: het is wel geen verf dus echt dekkende resultaten ga je hier niet mee krijgen. Deze conditioners dienen alleen maar om de kleur een boost te geven!

Deze conditioner bestaat in de volgende kleuren:

  • Warm Blonde
  • Cool Blonde
  • Warm Brunette
  • Cool Brunette
  • Warm Red
  • Red

Mijn haar is dus voornamelijk ros dus de Red conditioner zou voor mijn haar waarschijnlijk veel te sterk zijn, die is eerder bedoeld voor de felrode dames onder ons. Voor mijn rosse haar is Warm Red gelukkig de perfecte kleur!

Wella Color Recharge Warm Red

Ik zei eerder dus al dat deze conditioner kleurpigmenten bevat die je kleur gaan doen opleven. Op de foto hierboven kun je dat heel goed terugzien! Het product is namelijk zelf ook redelijk rood, waardoor de kleur goed afgeeft op je haar. De conditioner komt echt knalrood uit de tube maar is gelukkig dus niet zo fel!

Qua eindresultaat is het eerder een mooie mix tussen bruin en rood die voor veel haarkleuren geschikt is. Ik heb ros haar en voor mij geeft het echt het ideale resultaat. Ook denk ik dat deze kleur ideaal is om je haar wat warmer te maken moest je bv. last hebben van grijs haar en het iets warmer willen.

Iedere keer als ik dit product gebruik ziet mijn haar er zóveel beter uit. Rood vervaagt heel snel dus ik werk mijn kleur wekelijks bij met deze conditioner. Op de foto’s in dit artikel zie je mijn inmiddels tweede en derde flacon in beeld dus dat zegt genoeg denk ik!

Wella Color Recharge Warm Red

Het enige ‘nadeel’ van deze Wella Color Recharge Warm Red conditioner is de geur. Door de toegevoegde kleurpigmenten lijkt het namelijk alsof je je haar aan het wassen bent met verf en dat zet zich dus ook voort in de geur. Niet echt aangenaam maar het is een zure appel waar je even doorheen moet bijten. Nadat ik deze conditioner gebruikt heb werk ik meestal nog af met een extra maskertje voor kleurbehoud. Deze maskers ruiken over het algemeen wel sterk dus het maskeert de geur gelukkig volledig!

Ondanks de vieze geur gebruik ik deze conditioner nog steeds wekelijks omdat het zoveel goeds doet voor mijn haar. Ik kan natuurlijk niet voor alle Color Recharge conditioners spreken maar van de Warm Red ben ik écht tevreden. Moest je dus zelf bruinrood, rood of ros haar hebben moet je dit product zeker eens proberen!

Ik koop mijn Wella Color Recharge Warm Red conditioner altijd via de webshop Kapperskorting. De Wella conditioner kost daar slechts € 11,50, wat dus veel goedkoper is dan bij de kapper.

Zou jij een conditioner met kleurpigmenten gebruiken?

1 Comment

  1. April 4, 2018 / 10:55 pm

    Ik heb al eens een shampoo met bruin pigment gebruikt maar merkte er wel niet super veel van..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?