Wet ‘n Wild – Don’t Steal My Thunder

Normaal zet ik producten altijd eerst op foto voor ik ermee aan de slag ga, ik vind gebruikte producten meestal moeilijk om te fotograferen. Vandaag ga ik toch een uitzondering maken want ik wil jullie graag een all time favorite laten zien, eentje die ik al had waaaay before ik begon met bloggen. Én hij is ook nog eens budgetproof! Ik heb het over het Don’t Steal My Thunder oogschaduwpalette van Wet ‘n Wild.

Don’t Steal My Thunder is een van hun vele trio’s. Het handige aan deze trio’s is dat ze met duidelijke instructies komen, de plaatsen waar je de oogschaduw moet aanbrengen staan er namelijk in gedrukt. Wit is de Browbone kleur, zwart is de Crease kleur en zilver is de Eyelid kleur. Je kunt ze natuurlijk gebruiken zoals je wil maar ik vind het het allermooist als je ze gebruikt zoals aangegeven staat.

Op de achterkant staan de instructies ook nog eens goed aangegeven, heel handig als je pas begint met make-up.

Het palette is echt niet duur maar moet daarom zeker niet onder doen voor duurdere palettes. De witte en zilveren kleur zijn echt enorm goed gepigmenteerd, de zwarte kleur iets minder. Toch is het zwart een pak beter gepigmenteerd dan andere zwarte kleuren zoals bv. MAC Carbon. Zwart hoeft voor mij ook niet meteen heel donker en gepigmenteerd te zijn, ik breng het liever in stapjes aan zodat ik er meer controle over heb. De oogschaduws hebben niet alleen veel pigment, ze zijn ook nog eens makkelijk in gebruik. De textuur is iets droger dan de gemiddelde oogschaduw en daardoor hebben ze minder fall-out, iets wat zeker handig is bij donkere kleuren.

Ik ben echt fan van dit palette en gebruik hem best vaak. Sinds ik bruin heb iets minder want koelere kleuren staan me goed, toen ik nog zwart haar had gebruikte ik hem wekelijks wel een keer of 2/3.

Wet ‘N Wild is o.a. te koop bij Boozyshop, ze verkopen dit palette ook en dat voor slechts € 4,76.

Ben jij al bekend met de Wet ‘n Wild palettes? 

8 Comments

 1. September 14, 2013 / 11:13 am

  Goede pigmentatie! Ik heb nog helemaal niets van Wet ‘n Wild, en dat vind ik best jammer want er zitten zulke leuke en goede producten bij!

 2. September 14, 2013 / 11:37 am

  wat een goed gepigmenteerd palette maar ja daar is wet’n’wild wel bekend voor. Ik heb een stuk of 6 paletten van wet’n’wild en ze zijn allemaal geweldig. deze heb ik niet helaas

 3. September 14, 2013 / 11:38 am

  Mooi palette! 🙂

 4. September 14, 2013 / 3:28 pm

  Wat een mooie kleurencombi 🙂 Daar kun je prachtige smokey eyes mee maken 🙂

 5. Summer
  September 14, 2013 / 4:49 pm

  Goede pigmentatie, zeg!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 6. September 14, 2013 / 6:02 pm

  Mooi palette!

 7. September 14, 2013 / 9:56 pm

  De kleuren zijn voor mij misschien net iets te donker (ik hou meer van bruin), maar het ziet er wel een leuke palette uit!

  ~ Hannelore

 8. September 16, 2013 / 9:51 pm

  klinkt goed en een goede pigmentatie ik ben het eens over zwart die hoef echt niet goed gepigmenteerd te zijn zo heb je meer controle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?