Wetlook trend met Essence Shine Shine Shine lipgloss

Matte lipsticks zijn nog steeds een hype maar ook de wetlook is aan een terugkeer bezig. Steeds vaker zien we overdreven shiny lipgloss voorbij komen, zowel op de catwalk als in de magazines. Zelf hou ik er ook wel van om mijn lippen af en toe een welverdiende break te geven van al dat mat. Een van mijn favoriete wetlook producten is de Essence Shine Shine Shine lipgloss. In dit artikel laat ik je een heleboel kleuren zien!

Essence Shine Shine Shine lipgloss

Ondanks de matte liptrend heb ik lipgloss nooit volledig aan de kant kunnen schuiven. Plakkerige lipgloss met overdreven glitters, daar ben ik nooit fan van geweest. Waar ik wél fan van ben zijn van die waterige glosses die je lippen gelijk dubbel zo vol laten lijken.

Het ziet er gewoon zo gezond uit, veel gezonder dan matte lippen alleszins. Zeker als je, net zoals ik, last hebt van zeer droge en schrale lippen. Matte lipsticks benadrukken droge velletjes alleen maar terwijl een lipgloss dat juist maskeert.

Essence Shine Shine Shine lipgloss

Lipgloss is natuurlijk wel een product dat niet al te lang blijft zitten. Je moet het dus geregeld bijwerken, waardoor je product dus ook sneller op zal raken. Daarom hou ik er wel van om mijn lipgloss stash zo budgetproof mogelijk te houden. Gelukkig hebben ze bij Essence de Shine Shine Shine lipglosses. In dit gamma heb je énorm veel keus qua kleuren en ze zijn ook nog eens goed betaalbaar.

Mijn favorieten zijn:

 • 01 Behind The Scenes: een clear lipgloss die je perfect over iedere lipstickkleur kunt dragen
 • 12 Runway Your Way: een mooie paarse tint die ook perfect is voor het najaar
 • 13 Red Carpet Scarlet: een volle rode tint die echt sexy as hell is

Essence Shine Shine Shine lipgloss

Zoals ik eerder al zei, het blijft natuurlijk lipgloss. Lipgloss gaat nooit zo gepigmenteerd zijn als een (liquid) lipstick en gaat ook nooit dezelfde houdbaarheid halen. Daarvoor hoef je ze dus zeker niet te kopen. Ze blijven zeker wel een uurtje zitten maar langer mag je zeker niet verwachten.

Waar je ze wél voor moet kopen is de prachtige glans en de gezonde look die het aan je (droge) lippen geeft. Zeker nu tijdens de wintermaanden geeft het echt een mooi effect aan je droge lippen. Voor mij gaan de liquid lipsticks voorlopig naar de kant, lipgloss time it is!

Wat draag jij het liefst? Lipgloss of (liquid) lipstick?

4 Comments

 1. January 6, 2018 / 8:16 am

  woah ze zijn echt super shiny 😀

 2. Yara
  January 6, 2018 / 2:29 pm

  Wat een leuke lipglosses! Zelf ben ik altijd al grote fan geweest van lipsticks, zowel mat als glanzend. Maar de laatste tijd zie je vaker liquid lipsticks, dus dit is mijn nieuwe favoriet.
  Liefs,
  Yara

 3. Lotte Cornelissen
  January 7, 2018 / 9:27 am

  Leuk! Ik vind die matte lippenstiften nooit fijn voelen op m’n lippen. Veel te droog!

 4. Nienke
  January 7, 2018 / 3:19 pm

  Ik ben altijd al Team Matte geweest, maar gek genoeg ga ik iets meer glans in lipproducten steeds meer waarderen, ik ga er binnenkort wat swatchen in de winkel! Ben benieuwd naar de kwaliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?