What’s in my make-up bag?

Als make-up junkie zorg ik ervoor dat ik mijn make-up tasje altijd bij mij heb. Je weet natuurlijk nooit wanneer je je eyeliner eens moet bijwerken of wanneer je van lipkleur moet wisselen. Ik neem nooit mijn hele make-up routine mee in mijn tasje maar er zijn toch wel een paar items die voor mij onmisbaar zijn. Die producten laat ik vandaag aan jullie zien. Kijk je mee?

Doordat ik zo’n droge huid heb blijft mijn foundation de hele dag mooi op zijn plek. Daarom gebruik ik dus ook geen poeder of matterende producten doorheen de dag, die hoef ik dus niet mee te nemen. Het enige gezichtsproduct dat ik meeneem is concealer. Zeker om doorheen de dag mijn wallen wat extra te verdoezelen of eventuele puistjes die toch door mijn foundation heen komen. De concealer die ik op dit moment gebruik is die van Catrice.

Qua oogmake-up sleur ik wel iets meer mee. Ik heb nogal waterige ogen dus eyeliner en mascara hebben soms wel een kleine touch up nodig. Mijn absolute favorieten zijn de Yves Rocher Sexy Pulp mascara en L’Oréal Superliner liquid eyeliner. Zeker geen verrassing als je mijn blog al even volgt!

Ook mijn L.A. Girl wenkbrauwpotlood neem ik altijd mee. Zeker als het warm is durven mijn wenkbrauwen wel eens verdwijnen doorheen de dag dus dan is het fijn om deze mee te nemen.

Mijn DUO wimperlijm gaat ook altijd met mij mee, net als een klein recht pincetje. Ik draag de laatste tijd bijna altijd valse wimpers en soms durven ze al eens loskomen. Niet vaak gelukkig maar als ik dan al eens een wimpercrisis heb heb ik deze items toch bij om alles snel even bij te werken.

In de lipcategorie heb ik ook altijd wel wat producten mee. Lipgloss en lipsticks verwissel ik geregeld, er zit bijna nooit dezelfde in mijn tasje. Wat er wél altijd in zit is een mini liquid lipstick van The Balm, op dit moment is dat Charming. Daarom heb ik ook altijd een lipbrush bij zodat ik alles mooi bij kan werken.

Op meer ‘casual’ dagen waarop ik weinig moeite wil doen ga ik voor een lipstain. Deze Benetint van Benefit is daar ideaal voor en ook nog eens in een handig formaatje. Ook de Roses et Reines Lip Balm Rosé van L’Occitane vind ik heel fijn! Het is een verzorgende lipbalsem maar hij is licht getint waardoor hij toch voor een verzorgde look zorgt.

Dit was dus de volledige inhoud van mijn make-uptasje. Ik maak me nooit onderweg op dus dit zijn allemaal items die ik enkel gebruik om tussendoor bij te werken. Zo ben ik zeker dat eventuele ongelukjes direct gecorrigeerd kunnen worden, haha!

Wat zit er allemaal in jouw tasje?

Share:

2 Comments

  1. May 1, 2018 / 2:22 pm

    Wat een geweldige opdruk op jouw tasje! Handig om te zien wat jij allemaal meeneemt. Ik kocht pas nog een Furla tasje om als make-up tasje te gebruiken als ik wat dingen wil bijwerken! Meestal neem ik toch wel poeder, een kwast en lipstick mee. 🙂

  2. May 1, 2018 / 11:46 pm

    Die concealer van catrice moet ik echt nog een keer halen want die was super ook qua kleur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?