Beauty wishlist vakantie

Eind deze maand vertrek ik op vakantie richting de VS en dat betekent natuurlijk shoppen. Walmart, Target, CVS, Sephora, Bath & Body Works, … Genoeg geweldige plekjes om weer wat nieuwe items te scoren! In dit artikel neem ik jullie graag mee doorheen mijn wishlist.

Mijn wishlist bestaat dit keer voornamelijk uit items uit de drogisterij. Dit met de simpele reden dat het vanuit Europa veel makkelijker is om bij de Amerikaanse high end ketens te bestellen. Ook verkopen websites zoals Sephora Frankrijk en Douglas veel overeenkomende merken dus voor high end producten moet je niet veel moeite doen. Met drogisterij merken zoals bv. Covergirl en ELF ligt dat wel anders.

De Covergirl LashBlast is een van de beste drugstore mascara’s dus uiteraard moest deze op mijn lijstje. Ook de ELF Wenkbrauw kit staat nog op mijn wishlist aangezien ELF helaas niet meer verkrijgbaar is in de Benelux. Ik vond deze kit echt altijd super voor mijn wenkbrauwen en zit bijna door mijn oude kitje heen.

Ook te koop bij de drogist: Makeup Geek. Dit nieuwe Dream eyeshadow palette viel me meteen in het oog en leek me zeker de moeite. Verder staat de Physician’s Formula Butter Bronzer in Light ook al langer op mijn wishlist. Physician’s Formula is hier natuurlijk ook te koop maar in Amerika is het véél goedkoper, plus ik ben de Butter Bronzers hier helaas nog nooit tegengekomen.

Last but not least staat er toch nog een Sephora item op de wishlist, namelijk dit gloednieuwe Kat Von D 10th Anniversary Eyeshadow Palette. Kat von D is over het algemeen lastiger verkrijgbaar hier en dit palette is gewoon zó mooi! Het wordt pas eind mei gelanceerd dus hopelijk zijn ze niet out of stock als ik arriveer want dit paletje wil ik absoluut hebben!

Wat vind jij van de items op mijn wishlist?

Share:

4 Comments

 1. May 20, 2018 / 3:21 pm

  Wauw, prachtige wishlist! Heel veel plezier alvast!

 2. Mieke
  May 20, 2018 / 3:32 pm

  Leuke items!
  De Butter Bronzer vind je bij Di en het Kat von D palette is al even te koop bij Sephora.fr (ik heb de highlighter en de lipstick uit deze collectie gekocht). Dus moest je ze niet vinden in de US 😉

 3. Nienke
  May 21, 2018 / 1:09 pm

  Wow, vooral dat oogschaduwpalette is prachtig! Ik heb het wenkbrauwkitje van ELF, zelf gebruik ik ‘m amper omdat het product niet mega veel voor mijn wenkies doet. Grappig om te horen dat het bij jou juist super fijn werk!

 4. May 21, 2018 / 1:53 pm

  De Butter Bronzer ruikt zooooooo lekker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?