web analytics

Signal White Now Touch & tandpasta

Wie wilt er nu geen wittere tanden moesten ze bij Signal gedacht hebben. Daarom lanceerden ze een tijdje terug een aantal nieuwe Signal White Now producten. Deze nieuwigheden bestaan uit een speciale whitening pen en een nieuwe tandpasta. Ik testte deze Signal White Now Touch pen en de bijhorende tandpasta. Kijk je mee naar mijn mening?

Signal White Now

Mijn tanden hebben van zichzelf de neiging om geel te worden, hoe vaak ik ook poets. Ik drink ook veel donkere drankjes zoals koffie, thee (en helaas ook Cola) waardoor ze sowieso al sneller verkleuren. Koffie laten staan is voor mij geen optie dus daarom grijp ik vaker naar middeltjes om mijn tanden te bleken. Het echte bleken laat ik aan me voorbijgaan want dat is zo ongelofelijk duur en ze zijn toch gelijk weer geel. Daarom zoek ik altijd naar tijdelijke oplossingen die ik gewoon van thuis uit kan proberen en onderhouden.

Een goede whitening tandpasta kan zeker helpen in het proces. Vroeger waren whitening tandpasta’s nogal aan de agressieve kant en konden ze je glazuur wat aantasten als je ze te vaak gebruikte. Gelukkig staat de technologie inmiddels een pak verder en is dat zeker niet meer het geval.

Signal White Now

Signal White Now tandpasta

Deze tandpasta van Signal White Now is echter wel een speciaal geval. Zoals je kunt zien op de verpakking gaat het hier om een CC tandpasta, wat dus gelijk doet denken aan de CC creams voor je gezicht. CC staat meestal voor Colour Correcting, hier staat het voor Care en Correction. Hij is dus niet beschadigend voor de tanden en je tandglazuur maar zorgt wel voor een wittere glimlach.

Ik vind hem, net zoals alle andere tandpasta’s van Signal, erg fijn in gebruik. Ik heb een absolute rothekel aan tandpasta die extreem fris is dus ik blijf meestal ver weg van dingen waar ‘munt’ en ‘extra frisse munt’ opstaan. De tandpasta’s van Signal hebben veel minder smaak dan de gemiddelde tandpasta en dat vind ik dus enorm prettig.

Qua whitening zijn de resultaten van de Signal White Now tandpasta niet extreem maar toch al beter dan bij de gemiddelde tandpasta die claimt dat hij voor wittere tanden zorgt. Mijn tanden zijn niet perse veel witter maar de kleur neigt wel koeler en daardoor dus ook minder geel. Ze zien er na gebruik ook altijd veel gezonder uit.

Signal White Now

Hoe werkt de Signal White Now Touch whitening pen?

Wil je tussendoor even opfrissen en gelijk een Hollywood smile creëren? Dan is de Signal White Now Touch whitening pen wel een fijne optie. Deze pen zorgt er tijdelijk voor dat je tanden witter gaan ogen. De pen bleekt je tanden dus niet maar creëert een optische illusie waardoor ze witter lijken.

Dit doen ze door de ‘Blue Light Technology’, wat dus eigenlijk werkt als een soort make-up voor de tanden. Het is dus ook niet schadelijk voor je tandglazuur aangezien het gewoon een laagje over je tanden heen vormt. De pen is ook zeer klein formaat waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen in je tas. Als je make-up gebruikt voor je gezicht, waarom dan niet voor je tanden?

Signal White Now

Werkt de Signal White Now Touch pen echt?

Ik heb de pen nu al een tijdje in huis en ik vind het echt fijn voor tussendoor. Mijn tanden zijn natuurlijk al redelijk wit omdat ik ze zo goed onderhoud. Het geeft bij mij dus geen drastisch verschil maar het maakt ze toch een tintje lichter. Ideaal voor een extra finishing touch als ik dit nodig heb. Ik heb dus geen idee hoe de pen uitpakt op iets gelere tanden maar bij mij werkt het alleszins wel.

Natuurlijk is de combinatie van Signal White Now Touch pen met een whitening tandpasta het beste als je écht wittere tanden wilt. De pen telt gewoon als oplossing voor tussendoor en niet als een langdurige oplossing. Anders ga je ook veel te snel door het pennetje heen en dat is zeker niet de bedoeling.

Conclusie

Ik ben dus best tevreden van de Signal White Now producten. Sowieso vind ik de tandpasta van Signal altijd heel fijn omdat ze niet zo’n extreem opvallende smaak hebben en ook fijn zijn voor gevoelig tandvlees. Ik vind hun producten altijd zacht voor zowel mijn tanden als tandvlees. Deze twee producten zijn dus een fijne toevoeging aan mijn tandroutine!

Verkrijgbaar bij Kruidvat en Bol.com (daar noemt Signal Prodent)

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

14 Comments

 1. May 16, 2017 / 9:11 am

  Ik doe enkel de basis voor mijn tanden maar zou ze ook graag bleken. Tips voor goede en effectieve behandelingen?

  Ilona

 2. May 16, 2017 / 9:18 am

  Ik flos en gebruik tandenstokers en ik poets met een electrische tandenborstel.

  Wittere tanden krijg je dacht ik alleen door een behandeling bij de tandarts.

 3. May 16, 2017 / 9:49 am

  Klinkt wel goed maar dit merk ken ik volgens mij nog niet, ik ga zo even kijken of dit merk ook in Nederland te koop is x

  • May 16, 2017 / 9:49 am

   Ohh Google zegt mij dat dit ook gewoon in Nederland is…weer een nieuw merk leren kennen 🙂

 4. Manon
  May 16, 2017 / 3:50 pm

  Ik ken dit merk niet. Heb toen wel een keer iets anders geprobeerd en dat werkte minimaal.

 5. May 16, 2017 / 8:51 pm

  Wat gaaf zeg ik doe dit soort dingen helemaal niet haha wil er wel aan beginnen eerlijk gezegd

  • May 16, 2017 / 10:29 pm

   @Rachel: Ja het is echt heel leuk! Zeker als je je tanden telkens witter ziet worden, ik krijg er echt een kick van, haha! 😛

 6. Melanie
  May 16, 2017 / 9:51 pm

  Klinkt als een goeie optie. Je tanden worden niet aangetast. Dat vind ik wel een pluspunt.

 7. May 16, 2017 / 9:52 pm

  Ik was heel benieuwd naar de pen, maar overal maar zo-zo reviews gelezen en dan is ‘t voor mij het geld niet waard! De tandpasta lijkt me wel fijn om je gebit te onderhouden

  • Amy Hermans
   Author
   May 16, 2017 / 10:28 pm

   @Natalie: Nee inderdaad! Bij mij was het resultaat er wel maar ik ben sowieso enorm extreem als het op m’n tanden aankomt, haha. Ik ben ook niet zeker of het bij iedereen hetzelfde effect gaat hebben!

 8. layla
  May 16, 2017 / 11:54 pm

  Ik ken dit merk niet maar ik zou het wel willen uitproberen. Mijn tanden zijn wel iets gelig.

 9. Madelon
  May 17, 2017 / 7:00 pm

  Ik heb eerder zo’n pen gehad. was geen fan. Ik gebruik altijd wel whitning tandpasta

 10. Miryam
  May 17, 2017 / 9:16 pm

  Ken dit merk niet, maar zou t wel graag willen proberen. Door koffie en roken 🙈 toch beetje gelig. Ben heel benieuwd of t verschil maakt.

 11. Christine
  May 22, 2017 / 12:06 am

  Ik durf dit soort producten nooit gebruiken omdat mijn tanden zo gevoelig zijn, maar dit lijkt misschien nog wel iets want ze zijn echt te geel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?