Wittere tanden met Signal White Now

Als je mij al volgt van bij het begin dan weet je al dat ik geobsedeerd ben door mijn tanden. Ik heb al talloze bleek treatments geprobeerd en ook met tandpasta en tandenborstels blijf ik experimenteren. Ik hou er enorm van als merken vooruitstrevend zijn en meer inzetten op whitening. De Signal White Now producten zijn speciaal ontwikkeld voor wittere tanden dus ik moest het wel proberen. Ik testte de gloednieuwe Signal White Now Touch pen en de bijhorende tandpasta. Kijk je mee?

Signal White Now

Mijn tanden hebben van zichzelf de neiging om geel te worden, hoe vaak ik ook poets. Ik drink ook veel donkere drankjes zoals koffie, thee (en helaas ook Cola) waardoor ze sowieso al sneller verkleuren. Koffie laten staan is voor mij geen optie dus daarom grijp ik vaker naar middeltjes om mijn tanden te bleken. Het echte bleken laat ik aan me voorbijgaan want dat is zo ongelofelijk duur en ze zijn toch gelijk weer geel. Daarom zoek ik altijd naar tijdelijke oplossingen die ik gewoon van thuis uit kan proberen en onderhouden.

Een goede whitening tandpasta kan zeker helpen in het proces. Vroeger waren whitening tandpasta’s nogal aan de agressieve kant en konden ze je glazuur wat aantasten als je ze te vaak gebruikte. Gelukkig staat de technologie inmiddels een pak verder en is dat zeker niet meer het geval.

Signal White Now

Deze tandpasta van Signal White Now is echter wel een specialleke. Zoals je kunt zien op de verpakking gaat het hier om een CC tandpasta, wat dus gelijk doet denken aan de CC creams voor je gezicht. CC staat meestal voor Colour Correcting, hier staat het voor Care en Correction. Hij is dus niet beschadigend voor de tanden en je tandglazuur maar zorgt wel voor een wittere glimlach.

Ik vind hem, net zoals alle andere tandpasta’s van Signal, erg fijn in gebruik. Ik heb een absolute rothekel aan tandpasta die extreem fris is dus ik blijf meestal ver weg van dingen waar ‘munt’ en ‘extra frisse munt’ opstaan. De tandpasta’s van Signal hebben veel minder smaak dan de gemiddelde tandpasta en dat vind ik dus enorm prettig.

Qua whitening zijn de resultaten niet extreem maar toch al beter dan bij de gemiddelde tandpasta die claimt dat hij voor wittere tanden zorgt. Mijn tanden zijn niet perse veel witter maar de kleur neigt wel koeler en daardoor dus ook minder geel. Ze zien er na gebruik ook altijd veel gezonder uit.

Signal White Now

Wil je tussendoor even opfrissen en gelijk een Hollywood smile creëren? Dan is de Signal White Now Touch pen wel een fijne optie. Deze pen zorgt er tijdelijk voor dat je tanden witter gaan ogen. De pen bleekt je tanden dus niet maar creëert een optische illusie waardoor ze witter lijken. Dit doen ze door de ‘Blue Light Technology’, wat dus eigenlijk werkt als een soort make-up voor de tanden. Het is dus ook niet schadelijk voor je tandglazuur aangezien het gewoon een laagje over je tanden heen vormt. De pen is ook zeer klein formaat waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen in je tas. Als je make-up gebruikt voor je gezicht, waarom dan niet voor je tanden?

Signal White Now

Ik heb de pen nu al een tijdje in huis en ik vind het echt fijn voor tussendoor. Mijn tanden zijn natuurlijk al redelijk wit omdat ik ze zo goed onderhoud. Het geeft bij mij dus geen drastisch verschil maar het maakt ze toch een tintje lichter. Ideaal voor een extra finishing touch als ik dit nodig heb. Ik heb dus geen idee hoe de pen uitpakt op iets gelere tanden maar bij mij werkt het alleszins wel. Natuurlijk is de combinatie van de pen met een whitening tandpasta het beste als je écht wittere tanden wilt. De pen telt gewoon als oplossing voor tussendoor en niet als een langdurige oplossing. Anders ga je ook veel te snel door het pennetje heen en dat is zeker niet de bedoeling.

Ik ben dus best tevreden van de Signal White Now producten. Sowieso vind ik de tandpasta van Signal altijd heel fijn omdat ze niet zo’n extreem opvallende smaak hebben en ook fijn zijn voor gevoelig tandvlees. Ik vind hun producten altijd zacht voor zowel mijn tanden als tandvlees. Ook mijn vriend gebruikt standaard de tandpasta en tandenborstel van Signal. Deze twee producten zijn dus een fijne toevoeging aan mijn tandroutine!

Hoe verzorg jij je tanden?

Share:

14 Comments

 1. May 16, 2017 / 9:18 am

  Ik flos en gebruik tandenstokers en ik poets met een electrische tandenborstel.

  Wittere tanden krijg je dacht ik alleen door een behandeling bij de tandarts.
  Vlijtig Liesje recently posted…Ligbedden: je opties op een rij!My Profile

 2. May 16, 2017 / 8:51 pm

  Wat gaaf zeg ik doe dit soort dingen helemaal niet haha wil er wel aan beginnen eerlijk gezegd
  Rachel recently posted…Esprit zomer inspiratieMy Profile

  • May 16, 2017 / 10:29 pm

   @Rachel: Ja het is echt heel leuk! Zeker als je je tanden telkens witter ziet worden, ik krijg er echt een kick van, haha! 😛

 3. May 16, 2017 / 9:51 pm

  Klinkt als een goeie optie. Je tanden worden niet aangetast. Dat vind ik wel een pluspunt.

 4. May 16, 2017 / 9:52 pm

  Ik was heel benieuwd naar de pen, maar overal maar zo-zo reviews gelezen en dan is ‘t voor mij het geld niet waard! De tandpasta lijkt me wel fijn om je gebit te onderhouden

  • May 16, 2017 / 10:28 pm

   @Natalie: Nee inderdaad! Bij mij was het resultaat er wel maar ik ben sowieso enorm extreem als het op m’n tanden aankomt, haha. Ik ben ook niet zeker of het bij iedereen hetzelfde effect gaat hebben!

 5. May 17, 2017 / 7:00 pm

  Ik heb eerder zo’n pen gehad. was geen fan. Ik gebruik altijd wel whitning tandpasta

 6. May 17, 2017 / 9:16 pm

  Ken dit merk niet, maar zou t wel graag willen proberen. Door koffie en roken 🙈 toch beetje gelig. Ben heel benieuwd of t verschil maakt.

 7. May 22, 2017 / 12:06 am

  Ik durf dit soort producten nooit gebruiken omdat mijn tanden zo gevoelig zijn, maar dit lijkt misschien nog wel iets want ze zijn echt te geel!
  Christine recently posted…OPI Peel Off Base CoatMy Profile