WK ready met Kruidvat (+ inspiratie voor je nagels)

Het is weer bijna zo ver: het WK voetbal. Jullie weten inmiddels al wel dat ik een groot voetbalfan ben. Nu de Belgische voetbalcompetitie stil ligt is het tijdens om me te focussen op het WK voetbal, ook heel erg leuk. Natuurlijk steun ik onze Rode Duivels voor de volle 100% en dat uit zich dan ook op beautyvlak en ik weet dat veel van jullie dit ook wel leuk vinden! Bij Kruidvat vind je een heleboel fijne nagellak en make-up waarmee je jezelf helemaal WK ready maakt. Ik stel deze producten vandaag aan je voor!

Wil je je helemaal in zwart-geel-rood hullen maar wil je niet teveel geld spenderen? Dan moet je zeker eens bij Kruidvat kijken. Budgetmerken Essence en Catrice hebben namelijk een heleboel fijne items in hun assortiment. Van nagellak tot rode lipsticks én zelfs gele eyeliner, je vindt het er allemaal terug. Met deze producten kun je jezelf een hele leuke WK proof look geven.

Qua make-up zijn er dus een heleboel leuke items te koop bij Kruidvat. Als Belg en supporter van de Rode Duivels moet de kleur rood natuurlijk centraal staan en wat is de beste plaats om rood aan te brengen? Je lippen! Met de Essence Taste The Red Waterproof Lipliner en de Catrice Lipstick in ‘Red My Lips’ ga je voor een volle roodgetinte mond.

De ogen zijn dan weer de beste plaats om geel aan te brengen. Dit kun je doen door te kiezen voor een gele oogschaduw, zoals bv. deze Essence My Must Haves 24 dare to shine oogschaduw.

Of je zet een gele winged eyeliner met de Longlasting eyeliner in kleur young & free. Afwerken kan dan heel makkelijk met de Essence lash princess mascara.

Je make-up helemaal WK klaar maken is natuurlijk leuk maar het allerleukste vind ik de nagels. Met je nagels kun je echt eindeloos experimenteren en helemaal losgaan. Aangezien onze Belgische vlag drie kleuren telt zijn er ontelbaar veel designs mogelijk. Bij Catrice hebben ze drie kleurtjes die echt perfect zijn voor het WK:

  • de zwarte ICONails Black To The Routes nagellak
  • de gele ICONails Don’t Judge A Nail By it’s Color nagellak (mét shimmers!)
  • de rode ICONails It’s All About That Red nagellak

Ik ben zelf geen gigantische nail art held en echt creatief ben ik eerlijk gezegd ook niet. Toch heb ik een paar leuke designs uit mijn hoed getoverd die ik graag met jullie wil delen. Of je nu de meest advanced nail art draagt of gewoon wat kleine streepjes zet, het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je je amuseert. Ik kijk zelf enorm graag voetbal en voor mij blijft voetbal het belangrijkste maar toch vind ik het bij dit soort grote evenementen leuk om uit te pakken.

Stel je dat je echt helemaal geen flauw idee hebt wat je moet doen en je hebt er ook gewoon geen zin in, dan is de keuze natuurlijk makkelijk. Onze Noorderburen gaan steevast voor Oranje en wij gaan dan natuurlijk voor rood. De Catrice ICONails It’s All About That Red nagellak is de perfecte tint en zorgt voor een mooi afgewerkt effect. Lekker simpel maar toch feestelijk genoeg!

Wil je wel met onze Belgische driekleur experimenteren maar geen held in nail art? Dan lak je je nagels gewoon in zwart-geel-rood. Voor mij werkt het het beste om mijn duimen zwart te houden en de rest dan in de combinatie geel-rood. Of als je fan bent van de Spaanse nationale ploeg laat je het zwart gewoon weg of in het geval van de Duitse vlag wissel je het geel en het rood, shhhhh.

Ben je iets meer ervaren met nail art? Dan is het ook wel leuk om een soort gradient effect te doen in zwart-geel-rood. Hiervoor heb je gewoon de drie kleuren nagellak nodig en een sponsje om de nagellak mee aan te brengen. In bovenstaand filmpje wordt alles heel simpel uitgelegd zodat je zelf aan de slag kunt gaan!

Dit waren dus een aantal tips die je kunt gebruiken voor je make-up en nagels. Ik ga alleszins trouw het WK volgen (duh) en kijk er dan ook enorm naar uit. Hopelijk doen onze Duivels het goed in Rusland!

Ga jij het WK voetbal volgen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?