web analytics

WONDR Bars: ideaal voor festivals en reizen

Het festivalseizoen is weer volop begonnen dus mensen trekken weer massaal naar de camping en zijn op zoek naar dé perfecte producten om mee te nemen. Of je gaat op vakantie en zoekt een compacte manier om jezelf toch van alle nodige luxe te kunnen voorzien.

Gelukkig heb je tegenwoordig WONDR, een Belgisch merk dat zich specialiseert in het maken van producten in bar-vorm. Deze producten neem je makkelijk mee én zijn ook nog eens verpakkingsvrij waardoor ze ook lief zijn voor de natuur.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit mooie merk!

WONDR is een Belgisch merk dat zich inzet voor de natuur en verpakkingsvrije producten maakt. Hun zeepvrije bars bevatten enkel pure ingrediënten en zijn ook nog eens low-waste, vegan, proefdiervrij en zonder troep.

Ze hebben een groot aantal verschillende bars waaronder shampoo bars, shower bars, facewash bars én zelfs shaving bars. Zo kun je voor een complete douchebeleving gaan en kom je eigenlijk helemaal niets tekort.

Bij WONDR zetten ze dus sterk in op producten die goed zijn voor je lichaam en voor de natuur. Zo kun je je naar hartenlust wassen en je huid verzorgen zonder dat je bang hoeft te zijn over welke troep je allemaal op je huid krijgt.

Ondertussen bieden ze al een redelijk groot assortiment aan dus ik zet even mijn favorieten op een rij:

Energizing Ginger & Lime Shower Bar – € 9,75

Hemp Facewash Bar – € 8,95

Orange is the new bar shampoo bar – € 8,75

Purple Healing Conditioner Bar – € 8,95

Shave It Baby Shaving Bar – € 8,95

Je vindt de producten van WONDR online via de WONDR.care website maar je vindt ze ook bij andere verkooppunten.

Mijn lokale apotheek verkoopt het merk zelfs dus binnenkort mag je ook een aantal uitgebreidere reviews verwachten! Zo ben ik op dit moment het Overnight Repair Glow masker nog uit aan het testen dus als je hier benieuwd naar bent, hou mijn blog dan zeker in de gaten.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?