web analytics

WONDR Overnight Repair Glow masker review

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al eens kort over WONDR, een nieuw Belgisch merk dat zich inzet op low waste cosmetica die goed is voor je huid én goed voor de natuur. Ze staan vooral bekend omwille van hun verpakkingsvrije WONDR Bars maar ze hebben ook nog andere fijne producten waaronder het WONDR Overnight Repair Glow Masker.

Het WONDR Overnight Repair Glow Masker is een fijn maskertje waarmee je je huid ‘s avonds voor het slapengaan kunt verzorgen waardoor je ‘s ochtends wakker wordt met een stralende huid.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit unieke product!

WONDR is een nieuw Belgisch merk dat zich inzet voor de natuur en verpakkingsvrije producten maakt. Hun zeepvrije bars bevatten enkel pure ingrediënten en zijn ook nog eens low-waste, vegan, proefdiervrij en zonder troep.

Bij WONDR zetten ze dus sterk in op producten die goed zijn voor je lichaam en voor de natuur. Zo kun je je naar hartenlust wassen en je huid verzorgen zonder dat je bang hoeft te zijn over welke troep je allemaal op je huid krijgt.

Vooral hun bars zijn tegenwoordig immens populair maar ze hebben ook andere fijne producten in hun assortiment zoals bv. ook dit Overnight Repair Glow maskertje.

Het WONDR Overnight Repair Glow masker is een leave-on masker dat je gebruikt voor het slapengaan. Je brengt het dus gewoon aan na het reinigen van je gelaat en je mag het nadien de hele nacht laten zitten zodat het gedurende de nacht extra goed zijn werk kan doen.

De nacht is namelijk het moment waarop je huid zichzelf herstelt en regenereert. Dit is dan ook het moment waarop antioxidanten pas echt hun werk kunnen doen en dus ook het ideale moment om zo’n maskertje aan te brengen.

Het Overnight Repair Glow bevat antioxidanten zoals vitamine C en E die zorgen voor een gezonde, stralende teint en die dus vooral heel goed werken bij een vermoeid ogende huid. Ook werken deze ingrediënten goed als anti-aging dus ook mensen met een oudere huid kunnen dit maskertje zeker goed gebruiken!

Daarnaast bevat het maskertje ook nog een goede dosis shea butter wat hydraterend gaat werken. Zo sta je ‘s ochtends op met een frisse teint en een heerlijk zachte huid.

Ik heb de stick intussen al een tijdje in huis en het is zeker een tof product om te gebruiken. De geur is aangenaam, het masker laat zich makkelijk aanbrengen door de handige stickvorm én het product voelt ook heel erg prettig aan op de huid en zeker niet dik of plakkerig.

Vooral op dagen waarop ik heel erg moe ben word ik heel erg blij van dit masker. Hoe vermoeid mijn huid er ook uit mag zien, als ik dit maskertje gebruik voor het slapengaan ben ik er altijd van verzekerd dat mijn huid de dag erna weer in topconditie verkeert!

Daarnaast is het ook gewoon fijn om te weten dat je geen troep op je gezicht smeert of ingrediënten gebruikt die hormoonverstorend of irriterend werken. Zo’n natuurlijk product geeft een veilig gevoel en als het dan ook daadwerkelijk werkt is het helemaal top uiteraard.

Zelf eens proberen? Het WONDR Overnight Repair Glow Leave-on masker kost € 24,95 en is verkrijgbaar via de webshop van WONDR.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?