web analytics

WONDR Shaving Bar review

WONDR is een Belgisch merk dat zich inzet voor de natuur en verpakkingsvrije producten maakt. Hun zeepvrije bars bevatten enkel pure ingrediënten en zijn ook nog eens low-waste, vegan, proefdiervrij en zonder troep.

Ze hebben een groot aantal verschillende bars waaronder shampoo bars, shower bars, facewash bars en shaving bars. Kortom, met de producten van WONDR zal je dus niets tekort komen binnen je doucheroutine.

Ik testte eerder al een scrubbar, een overnight masker en nu is de WONDR Shaving Bar aan de beurt. Ik kocht de Fresh Larch Shaving Bar bij mijn lokale apotheek en heb deze inmiddels grondig kunnen testen.

Als je benieuwd bent naar mijn WONDR Shaving Bar review, lees dan zeker verder!

Over WONDR

WONDR is een Belgisch merk dat zich inzet voor de natuur en verpakkingsvrije producten maakt. Hun zeepvrije bars bevatten enkel pure ingrediënten en zijn ook nog eens low-waste, vegan, proefdiervrij en zonder troep.

Ze hebben een groot aantal verschillende bars waaronder shampoo bars, shower bars, facewash bars én zelfs shaving bars. Zo kun je voor een complete douchebeleving gaan en kom je eigenlijk helemaal niets tekort.

Bij WONDR zetten ze dus sterk in op producten die goed zijn voor je lichaam en voor de natuur. Zo kun je je naar hartenlust wassen en je huid verzorgen zonder dat je bang hoeft te zijn over welke troep je allemaal op je huid krijgt.

Daarnaast zijn de producten ook nog eens heel erg fijn geprijsd en zeer zuinig. Je doet best wel lang met zo’n bar (langer dan met een product in een plastic verpakking!) waardoor ze dus veel voordeliger zijn dan de standaard reinigingsproducten.

De WONDR Shaving Bar in ‘Fresh Larch’

Als je last hebt van een gevoelige huid en snel last hebt van scheerwondjes of ingegroeide haartjes weet je wat een hel het kan zijn om te scheren. Ik heb hier zelf ook last van waardoor ik vaak een scheerschuim gebruik maar eerlijk, ik vind het vaak toch zo’n heel gedoe.

Daarom besloot ik om de WONDR Shaving Bar eens te proberen. Deze bar laat een zachte schuimige laag achter die als het ware een barrière legt tussen de huid en je scheermesje. Hierdoor kan je scheermesje zeer zacht over de huid heen glijden zonder de huid te irriteren en wordt je huid optimaal beschermd, net zoals bij een klassieke scheerschuim of scheergel.

Daarnaast bevat de Shaving Bar ook nog een aantal verzorgende ingrediënten waaronder jojoba olie, shea boter en aloë vera. Dit zorgt ervoor dat de huid ook nog eens extra verzorgd wordt!

Zo blijft je huid lekker zacht aanvoelen, zelfs na het scheren. Met deze Shaving Bar heb ik nooit geen last meer van ingegroeide haartjes, scheerwondjes of een uitgedroogde huid die droge, schilferige plekken vertoont.

Ook is de shaving bar echt een plezier om te gebruik mede dankzij de héérlijke geur. Hij ruikt echt precies naar een of andere fancy geurkaars en geeft meteen een luxe gevoel. Je waant je gelijk ergens in een chique spa als je deze bar gebruikt onder de douche of in bad!

Conclusie

Ik vind de WONDR Shaving Bar echt een fantastische uitvinding!

Geen geklier meer met een scheerschuim of scheergel waardoor je hele douche onder hangt maar ook geen scheerwondjes of irritaties meer. Daarnaast verzorgt de bar de huid ook nog eens extra goed waardoor je in principe geen extra product meer moet smeren na het scheren. Tijd én product bespaard dus!

Ook de geur is gewoonweg fantastisch waardoor je het helemaal niet erg vindt om te hoeven scheren.

Ik ben, net zoals van de andere producten van WONDR, helemaal fan! Disclaimer: ik kocht het product trouwens helemaal zelf dus ik word (jammer genoeg) niet betaald om zo enthousiast te zijn! đŸ˜‰

Ik kocht de bar bij apotheek Grauwels maar je kunt hem ook online kopen via de WONDR Care website. De Shaving Bar heeft een adviesprijs van € 8,95 per stuk.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?