web analytics

Yves Rocher 2-in-1 Verstevigende & hydraterende bodymilk review

De zomer komt er weer stilaan aan dus dat betekent dat we allemaal in tiptop vorm willen zijn. Verstevigende anti-cellulite crèmes worden dan ook weer volop op ons losgelaten.

Om te testen of dit soort crèmes werken besloot ik om de Yves Rocher 2-in-1 Verstevigende & hydraterende bodymilk te testen.

Is deze crème echt zo goed als Yves Rocher beweert? Of is het gewoon een verkooppraatje? Je leest het hier!

De beloftes van de Yves Rocher 2-in-1 Verstevigende & hydraterende bodymilk 

Als je de meeste anti-cellulite crèmes of crèmes die stevigheid beloven bekijkt, dan zie je dat ze meestal 1 ding gemeen hebben: ze beloven namelijk allemaal erg veel dingen.

Dat is bij deze Yves Rocher 2-in-1 Verstevigende & hydraterende bodymilk dus ook weer het geval.

Bij Yves Rocher beloven ze dat deze bodymilk voor stevigheid, een gladdere huid en hydratatie moet zorgen. Ook beweren ze dat de niet-vette formule snel in zou moeten trekken.

De resultaten meteen na gebruik

Yves Rocher belooft dus een niet-vette formule die snel intrekt en ik kan meteen enthousiast zijn: dat is zeker en vast het geval!

Dankzij de vloeibare formule smeert de Yves Rocher 2-in-1 Verstevigende & hydraterende bodymilk lekker snel uit waardoor je geen plakkerig of vettig gevoel zult overhouden.

Ook merk je meteen na het eerste gebruik al dat de bodymilk de huid goed hydrateert.

Resultaten op langere termijn bij dagelijks gebruik

Maar het belangrijkste van zo’n verstevigende crème, dat zijn natuurlijk de resultaten op langere termijn bij dagelijks gebruik.

Je hoort de crème dus zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aan te brengen en dit iedere dag, wil je resultaten zien.

Ik heb de Yves Rocher 2-in-1 Verstevigende & hydraterende bodymilk zeer intensief gebruikt om het goed uit te kunnen proberen.

Na een tijdje merkte ik inderdaad dat mijn huid een stuk gladder, gezonder en zachter aanvoelde. De huid voelt goed gehydrateerd aan dus op dat vlak kun je zeker niet klagen.

Er werd verder ook extra stevigheid belooft maar dit heb ik eerlijk gezegd niet meteen gemerkt. Ik heb sowieso wel stevig wat cellulite en overtollige huid door mijn operatie en gewichtsverlies.

Conclusie

Ik vind de Yves Rocher 2-in-1 Verstevigende & hydraterende bodymilk een fijn product, zowel op korte als op lange termijn. Dankzij de lichte formule die niet plakt is het product zeer prettig in gebruik!

Het is natuurlijk geen wondermiddel voor een fantastische huid. Mijn huid voelde een stuk gladder en zachter aan maar steviger werd ze niet echt van deze crème.

Als je op zoek bent naar pure huidversteviging ga je toch vooral extra moeten sporten en de juiste, toegepaste oefeningen doen. Zo’n crème zorgt helaas niet voor mirakels! 😉

De Yves Rocher 2-in-1 Verstevigende & hydraterende bodymilk kost € 16,90 en is verkrijgbaar via de Yves Rocher webshop en bij de fysieke filialen.

Heb jij al een soortgelijk product geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. May 28, 2020 / 8:31 am

    Klinkt als een fijne crème! Jammer dat hij niet zorgt voor strakke benen. Lijkt mij heerlijk strakke benen zonder sporten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?