web analytics

Yves Rocher Cerise Noire nagellak

Ik ben echt dol op de nagellakjes van Yves Rocher. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan kleuren en kwalitatief zijn ze echt wel goed! Daarom was ik erg blij om te zien dat er een aantal lakjes in de Yves Rocher Adventskalender zaten, waaronder ook deze Yves Rocher Cerise Noire nagellak. In dit artikel vertel ik meer over deze dieprode nagellak die perfect is voor de winter. Kijk je mee?

Yves Rocher Cerise Noire

Yves Rocher Cerise Noire is, zoals de naam al doet vermoeden, een donkerrode kleur. Voor de personen die niet zo goed zijn in Frans: noire is zwart, cerise is kers. De kleur van de nagellak zou dus overeen moeten komen met een donkere, rijpe kers. Naar mijn mening was er echt geen geschiktere naam voor dit lakje want de kleur komt écht goed overeen met de naam.

Yves Rocher Cerise Noire

Ik heb al meerdere reviews geschreven over de nagellak van Yves Rocher en over het algemeen zijn deze altijd zeer positief. Yves Rocher Rose Camélia is echt een van mijn absolute lievelingslakjes vanwege de mooie kleur en de fijne dekking. Ook Yves Rocher Jaune Yuzu is een topper waar ik eerder al iets over schreef.

De nagellakjes van Yves Rocher hebben allemaal een zeer breed borsteltje waarmee je erg prettig kunt lakken. Hun formule is ook altijd perfect om mee te lakken, nooit te dun of te dik.

Yves Rocher Cerise Noire

Dat is dus ook bij deze Yves Rocher Cerise Noire weer het geval. Ook hierbij krijg je weer een perfecte formule die ideaal is om mee te lakken. Na een laagje krijg je al een bijna volledig dekkende kleur dus je zou op zich met een laagje perfect de deur uit kunnen.

Om de kleur iets dieper en intenser te maken zou je dus nog wel een tweede laag kunnen aanbrengen. Het aanbrengen van extra laagjes is dankzij de fijne formule ook geen enkel probleem.

Yves Rocher Cerise Noire

Doordat je niet al teveel nagellak aan moet brengen en in fijne laagjes kunt werken is de houdbaarheid ook echt subliem. Van alle betaalbare nagellak vind ik persoonlijk dat die van Yves Rocher het langst blijft zitten. Ik heb absoluut geen sterke nagels dus als nagellak bij mij langer dan twee dagen blijft zitten is het al een win.

Deze Yves Rocher Cerise Noire nagellak houdt het bij mij makkelijk drie à vier dagen vol. Best goed aangezien donkere kleuren sneller gaan chippen én je ziet slijtage ook gewoon veel sneller bij dit soort kleuren. Als je de prijs in het achterhoofd houdt is het dus zeker de moeite!

Yves Rocher Cerise Noire

Ik ben dus ontzettend tevreden van de Yves Rocher Cerise Noire nagellak. De dekking is werkelijk subliem en ook de droogtijd én houdbaarheid zijn fantastisch. De lak is ook fijn in gebruik en de consistentie is niet te dik, niet te dun. Voor de prijs kan ik hem voor de volle 100% aanraden!

Voor deze Yves Rocher Cerise Noire nagellak betaal je normaal € 5,90. Het aankopen kan heel makkelijk via de Yves Rocher website of via de fysieke verkooppunten. De nagellak staat vaak afgeprijsd tot € 3,95, wat echt helemaal geen geld is voor zo’n fijne nagellak! Zeker in vergelijking met de duurdere merken zoals OPI en Essie.

Ben je dus nog op zoek naar een dieprode nagellak met een geweldige dekking en een goede houdbaarheid? Dan moet je dit kleurtje dus zeker eens proberen!

Wat vind jij van dit lakje?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. January 13, 2019 / 8:55 pm

    Wat een mooie kleur, echt zo’n kleurtje dat ik altijd zou kunnen dragen! Fijn dat de kwaliteit ook zo goed is, vooral voor dat mooie prijsje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?