Yves Rocher Comme Une Evidence parfum

Yves Rocher is al jaren een van de meest bekende producent van geuren. Veel van hun geuren zijn echt iconisch en hun nieuwste geuren zijn ook goed op weg om echte iconen te worden. Als ik een geur als dé Yves Rocher geur mag benoemen dan kies ik steevast voor Comme Une Evidence. Deze geur bestaat al sinds 2003 en is nog steeds erg geliefd bij veel vrouwen. Lees verder als je benieuwd ben naar de klassieke Yves Rocher Comme Une Evidence.

Yves Rocher Comme Une Evidence

Yves Rocher Comme Une Evidence is een zeer geliefde maar ook zeer gehate geur. Het is echt zwart of wit met deze geur, grijs is er niet echt. Het is een hele klassieke geur die ik meteen in het rijtje Chanel nr 5, Tresor en Angel zou plaatsen. Het is een hele zware geur die zeker niet voor iedereen geschikt is. Ik zou hem dus ook echt niet aanraden voor jongere meiden, juist omdat hij zo zwaar is vanwege de muskus. De leeftijdscategorie die ik hiervoor het meest geschikt vind is 25+.

Toch vind ik hem qua zwaarte best nog wel te doen. Een zwaar Chanel parfum zul je me nooit weten dragen en Thierry Mugler is ook al zeer op het randje. Ik vind Comme Une Evidence echt het perfecte opstapje naar dit soort geuren. De geur is ook nog eens zeer zuinig in gebruik: 1 pufje en je ruikt echt de hele dag!

Yves Rocher Comme Une Evidence

Dit zijn de geurnoten van Yves Rocher Comme Une Evidence:

 • Top: Rabarber en viooltjesblad
 • Hart: Lelietje-van-dalen en roos
 • Basis: Patchouli, muskus en eikenmos

Yves Rocher Comme Une Evidence

Als je op zoek bent naar een zwaardere geur en als je je niet ergert aan de muskus geur: go for it. Ik begin hem iedere dag lekkerder te vinden en hoe meer ik er aan snuffel, hoe meer mijn liefde groeit. Ik ben blij dat ik deze heb én in de Limited Edition verpakking. Besnuffel hem zeker eens als je bij Yves Rocher bent want ik zou deze niet zomaar online kopen zonder eerst te ruiken.

De Yves Rocher Comme Une Evidence eau de parfum kost € 35,90 voor 50 ml, al staat hij nu wel afgeprijsd naar € 15.

Op zoek naar andere fijne parfumsuggesties bij Yves Rocher? Lees dan ook zeker de artikels rond Yves Rocher Flowerparty By Night en Yves Rocher So Elixir Purple eens! Deze geuren vallen ook in het zwaardere segment en zijn zeker ook de moeite waard.

Share:

10 Comments

 1. Denise
  May 17, 2014 / 8:40 am

  Lijkt me een hele fijne geur. Zelf heb ik nog geen geuren van Yves Rocher in huis maar ik weet wel dat er heel veel ontzettend lekker ruiken!

 2. Zoë-Amber
  May 17, 2014 / 11:28 am

  Oh, ik hou heel erg van zware geuren – dus ben heel erg benieuwd :O

 3. May 17, 2014 / 2:49 pm

  Dit is echt al jaren één van mijn favorieten. Maar misschien is er iets aan veranderd want zo zwaar vind ik hem helemaal niet. Eerder zacht en bloemig

  • Amy
   Author
   May 17, 2014 / 2:52 pm

   Nee hoor, je hebt gelijk! Hij is niet heel zwaar maar ik ben echt geuren zoals grapefruit, citroen etc gewend 😀

 4. Jouvence
  May 17, 2014 / 6:06 pm

  evidence is een erg lekkere geur ♥ persoonlijk vind ik hem niet heel zwaar xx

 5. Karlien - Polished Cats
  May 17, 2014 / 7:34 pm

  persoonlijk niet echt helemaal mijn ding aangezien ik van lichte fruitige geurtjes hou
  de verpakking is wel super leuk!

  Liefs,
  Karlien

 6. May 17, 2014 / 10:28 pm

  Ik heb 2 varianten van dit geurtje maar deze is anders. Moet zeggen dat ik geen grote van ben.

 7. May 17, 2014 / 10:31 pm

  wat een leuke verpakking weet alleen niet of het ook iets voor mij is! gelukkig ben jij er wel heel blij mee en dat is het belangrijkste!

 8. May 19, 2014 / 5:44 pm

  Klinkt als een erg goed luchtje! Ik heb hem zelf nog nooit geprobeerd! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?