Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub

Dat ik groot fan ben van de Yves Rocher Elixir Jeunesse producten, dat weten jullie waarschijnlijk al wel! Ik schreef eerder al een review over de originele Yves Rocher Elixir Jeunesse producten maar ook over het Elixir Jeunesse UV Beauty Shield en het Flash Mask. Ook onderging ik een anti-pollutie behandeling bij hun instituut. Sinds kort kan ik de Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub toevoegen aan mijn lijstje. In dit artikel vertel ik alles over deze scrub!

Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub

De Yves Rocher Elixir Jeunesse producten zijn speciaal ontwikkeld om de schadelijke gevolgen van pollutie tegen te gaan.

Ze gaan je huid uitgebreid verzorgen maar tegelijkertijd ook ontgiften én zelfs huidveroudering tegengaan. Het zijn de ideale instapproducten als je met anti-aging wilt beginnen.

Het belangrijkste ingrediënt binnen de Elixir Jeunesse lijn is het Aphloia-extract. Dit ingrediënt gaat de huid zowel op korte termijn als op langere termijn weer doen stralen en mooier maken. Ook in deze scrub zit dit ingrediënt verwerkt.

Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub

Deze scrub is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik en is dus zeer mild. Ik kan niet al teveel scrubs verdragen door mijn gevoelige huid dus voor mij is zo’n mild exemplaar ideaal.

Ik gebruik hem niet dagelijks maar 2 à 3 keer per week, anders wordt het toch net ietsje te veel. Heb je een gewone droge, normale of vette huid? Dan kun je dit product zeker en vast iedere dag gebruiken.

Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub

Ondanks het feit dat het zo’n milde scrub is met zachte deeltjes doet hij zijn werk wel heel erg goed. Direct na gebruik voel je dat je huid echt perfect schoon is maar niet trekkerig aanvoelt.

Ook voelt de huid gelijk zachter aan en hoe vaker je hem gebruikt, hoe mooier je teint gaat worden. Ik merkte, zeker in combinatie met de andere Elixir Jeunesse producten, dat mijn huid meer ging stralen en ook gezonder aanvoelde.Is het echt een revolutionair product dat een gigantisch verschil maakt? Zeker niet. Het is en blijft in essentie gewoon een reinigende scrub die je huid ontdoet van dode huidcellen.

Iedere scrub gaat je huid laten stralen, juist doordat die dode huidcellen weggehaald worden. Door deze weg te halen kunnen andere producten ook beter hun werk doen met als resultaat: een mooiere huid.

Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub

Toch vind ik de Daily Exfoliating Scrub zeker een fijne scrub en al helemaal in combinatie met de andere Yves Rocher Elixir Jeunesse producten. Mijn huid voelt zachter en gezonder aan, zonder allergische reacties. Ik kan hem dus zeker aanraden als je nog op zoek bent naar een milde scrub die tevens ook anti-agend gaat werken.

De Yves Rocher Elixir Jeunesse Daily Exfoliating Scrub kost normaal € 11,50 maar je kunt hem vaak (of zeg maar bijna altijd) in de sale kopen voor slechts € 5,95. Die prijs vind ik hem zeker waard! Je vindt deze scrub in de winkels van Yves Rocher maar ook via hun website.

Wat is jouw favoriete gezichtsscrub? 

Share:

1 Comment

  1. November 26, 2018 / 8:56 pm

    Hahaha bijna altijd in de sale, heel herkenbaar bij Yves Rocher. Lekker prijsje toch wel, zeker omdat hij zo goed in gebruik is! Ik vind het ook heerlijk om m’n gezicht te scrubben, maar dan inderdaad wel een milde scrub 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?