Yves Rocher Elixir Jeunesse UV Beauty Shield + Flash Mask

Een tijdje terug had ik al eens een review geschreven over de Yves Rocher Elixir Jeunesse producten. Sinds kort heb ik twee nieuwe producten kunnen toevoegen aan mijn routine, namelijk het Yves Rocher Elixir Jeunesse UV Beauty Shield en het Elixir Jeunesse Repair + Anti-pollution Flash Mask. Deze producten bespreek ik dan ook graag in dit artikel!

De Yves Rocher Elixir Jeunesse producten zijn speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen en te herstellen van alle pollutie in de lucht. Stress, UV-straling, vervuiling, … Het heeft allemaal een zeer grote impact op je huid. Het nieuwe Yves Rocher Elixir Jeunesse gamma zou hierbij dus moeten helpen. Het gamma had al een reinigingsgel, dag- en nachtverzorging, een oogcrème en een geconcentreerd serum. Meer informatie over de andere producten vind je dus terug in mijn vorige review.

Recent zijn daar dus nog twee nieuwe producten aan toegevoegd: het Flask masker en de UV Beauty Shield crème.

Het hele Elixir Jeunesse gamma draait dus om het beschermen van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. UV-straling hoort daar dus zeker wel bij! En hoe kun je de huid beter beschermen als met een goede zonnecrème die speciaal bedoeld is voor het gelaat? Dat moeten ze bij Yves Rocher ook gedacht hebben en daarom lanceerden ze de UV Beauty Shield crème.

Deze ultra-vloeibare en lichte crème bevat een factor 30 en gaat je huid dus optimaal beschermen. Doordat hij zo luchtig is gaat hij de huid niet vet maken of laten glimmen. Hij is ook ideaal om te gebruiken als primer onder je foundation. Hij is tevens ook volledig vrij van minerale olie, siliconen, kleurstoffen en parabenen en gaat de huid dus ook niet verstoppen!

Ik vind het inderdaad een zeer fijn product en gebruik het zeer vaak. Of het echt anti-agend werkt weet ik natuurlijk niet maar qua bescherming ben ik zeer tevreden. Ook het aanbrengen vind ik zeer makkelijk en snel dus op dat vlak ben ik zeker tevreden.

Het Anti-verstikkend Flash Masker is ook een nieuw product binnen de Elixir Jeunesse lijn. Dit masker maakt de poriën vrij, waardoor de huid niet verstikt, en laat de teint stralen. De huid is gladder en tekenen van vermoeidheid worden minder. Ook hierbij wordt er weer gebruik gemaakt van het Aphloia-extract waardoor je zeker bent dat alle viezigheid uit je huid is en de huid echt goed verzorgd wordt.Dit masker is ook echt heel erg fijn als je een droge huid hebt. Het is echt een crème masker dat je dus aanbrengt, 5 à 10 minuten laat zitten en dan verder inmasseert of weghaalt met een watje. Er komt dus geen water aan te pas (want water is uitdrogend) en het droogt ook niet op zoals een kleimasker. Echt fijn om eens een reinigend maskertje te hebben dat niet voor een kurkdroge huid zorgt!

Flash Masker – UV Beauty Shield

Ik ben dus best wel tevreden over deze toevoegingen aan het Yves Rocher Elixir Jeunesse ritueel. Sowieso vind ik een goede beschermende crème echt wel een must binnen een lijn die zich vooral toespitst op het tegengaan van huidveroudering. Ook een masker is een absolute must have om een zeer diepe en complete verzorging te kunnen geven aan de huid. In mijn ogen is de lijn nu echt wel compleet! Ik zal de producten dan ook met veel plezier blijven gebruiken, zeker nu het weer wat warmer wordt.

Het Yves Rocher Elixir Jeunesse Anti-verstikkende Flash Masker kost € 28,90, voor de UV Beauty Shield crème betaal je € 35,90. De producten zijn te koop bij de filialen en webshop van Yves Rocher.

Heb jij al iets uit de Elixir Jeunesse lijn geprobeerd?

1 Comment

  1. May 11, 2018 / 2:48 pm

    Dat masker lijkt me echt heel fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?