Yves Rocher Glossy Lip Pens

De Yves Rocher Glossy Lip Pens behoren zeker tot mijn favoriete lipproducten. Ik heb ze al vaker laten zien maar een exclusieve review inclusief was er nog niet van gekomen. Daarom ga ik jullie vandaag de drie kleuren uit mijn collectie laten zien. Kijk je mee?

glossy-4

De Yves Rocher Glossy Lip Pens zijn niet voor niks verkozen tot “product van het jaar 2016”, het is gewoon echt een topproduct. Het is een combinatie tussen een lipstick, lipgloss en lipbalsem. Het assortiment aan kleuren is groot, ze zijn makkelijk verkrijgbaar en niet eens zo heel duur.

Het voordeel van deze Lip Pens is dat ze erg prettig aanvoelen op de lippen. Vaak zijn dit soort ‘gekleurde lipbalsems’ toch wel wat sticky en voelen ze heel ongemakkelijk aan. Dat heb je met deze potloden dus niet. Je voelt ze amper op de lippen en ze schuiven en plakken dus niet.

Ook het grote assortiment vind ik een groot pluspunt want je hebt voor ieder wat wils. Dat wil ik dan ook graag laten zien in dit artikel want ik heb hier drie verschillende tinten voor jullie. De kleuren die ik ga laten zien zijn Parfait Rose Clair (een nude my lips but better kleurtje), Rouge Aquarelle (een licht doorzichtige roodtint) en Rose Somptueux (een felle roze kleur die goed dekt).

glossy

Zoals je kunt zien gaat het hier dus echt om verschillende producten. Parfait Rose Clair is een hele lieve roostint met een subtiele gouden shimmer erin verwerkt. Het is zeker geen opvallende kleur maar het is zeker wel goed zichtbaar. Hij laat mijn lippen gezond en vol ogen, waardoor het dus de ideale lipstick voor iedere dag is. Hij is ook zeer goed geschikt voor het werk.

Rose Somptueux is daarentegen echt heel dekkend. Het is een felroze tint die gelijk opvalt. De kleur is zeer gepigmenteerd en je hebt niet veel product nodig om een dekkend resultaat te verkrijgen. De kleur staint je lippen ook waardoor je lekker lang van je kleurtje kunt genieten.

Rouge Aquarelle is de gulden middenweg tussen de vorige tinten. Het is een opvallende roodtint maar de dekking is niet zo heftig als bij Rose Somptueux. Het is eerder een juicy watermeloen kleurtje dat vooral veel glans aan de lippen geeft.

glossy-5

Ik ben erg blij met iedere Yves Rocher Glossy Lip Pen die ik in mijn collectie heb. Ondanks dat ze allemaal uit hetzelfde gamma komen is ieder product toch weer zo verschillend. Toch hebben alle tinten een ding gelijk en dat is de geweldige kwaliteit. Alle Lip Pens blijven lang zitten, voelen prettig aan op de lippen en geven een mooie kleur af.

Op dit moment kosten de Yves Rocher Glossy Lip Pens € 8,95 via Yves Rocher.

Wat vind jij van dit soort potloden?

Share:

8 Comments

 1. Melike
  September 16, 2016 / 8:12 am

  Hmm niet echt mijn ding!

 2. Jamey Herben
  September 16, 2016 / 8:39 am

  Mooie kleurtjes! I like em!

 3. September 16, 2016 / 9:44 am

  Ik vind ze er erg leuk uitzien!

 4. September 16, 2016 / 1:34 pm

  Ik heb altijd het idee dat zoiets niet heel lang blijft zitten. Ik vind het wel erg mooi zo subtiel!

 5. Esther
  September 16, 2016 / 2:42 pm

  Wat een mooie kleurtjes! Zelf houd ik wat meer van matte lipproducten maar ze zien er wel erg mooi uit<3

 6. September 16, 2016 / 3:00 pm

  wel erg lieve kleurtjes!

 7. Saraya
  September 16, 2016 / 8:07 pm

  Ik vind ze ook erg fijn, mooie kleurtjes 🙂

 8. Hanne
  September 17, 2016 / 8:10 pm

  Ik ben eerlijk gezegd meer fan van matte lipproducten, deze sla ik dus maar even over 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?