Yves Rocher My Green Summer collectie

Yves Rocher brengt in het voorjaar opnieuw een Limited Edition zomercollectie uit. Deze keer staat alles in het teken van groen met een volledig VEGAN-gamma. De Yves Rocher My Green Summer collectie bestaat uit zowel lichaamsverzorging als make-up. In dit artikel neem ik je graag mee doorheen de complete collectie!

Yves Rocher My Green Summer collectie

Voor deze lente/zomer gaat Yves Rocher terug naar hun groene roots met de Yves Rocher My Green Summer collectie.

Deze collectie is voor 100% vegan en bestaat verder voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Ook werd er bij het design van de verpakkingen rekening gehouden om deze zo ecologisch mogelijk te maken. Binnen deze nieuwe collectie vind je de volgende producten terug:

Yves Rocher My Green Summer make-up

Yves Rocher My Green Summer oogschaduw

Oogschaduwpalet – € 15,90

Mooie warm toned oogschaduw is natuurlijk onmisbaar! Daarom vinden we binnen deze zomercollectie ook een oogschaduwpalet terug. Dit palet is geïnspireerd door de natuur en bevat zeven warme zomertinten waaronder van bruin-, brons- en kopertinten.

Bronzing Powder Duo – € 25,90

(Her)ontdek deze zomer het iconische Bronzing powder duo in een zomerse limited edition verpakking! Er zijn twee verschillende kleuren verkrijgbaar: Hâle moyen (de lichtste bronzer) en Hâle foncé (de donkerste bronzer).

2-in-1 Biggie-potloden – € 13,90

Deze limited edition 2-in-1 Biggie-potloden hebben een romige formule en glijden heel gemakkelijk. De ultra-gepigmenteerde kleuren versieren je lach en laten je jukbeenderen mooi uitkomen. Verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende tinten.

Yves Rocher My Green Summer parfum & verzorging

Yves Rocher My Green Summer eau de toilette

My Green Summer eau de toilette – € 33,90/100 ml

Ook de eau de toilettes zijn onmisbaar in de Yves Rocher zomercollecties. Dit jaar is het de beurt aan de My Green Summer eau de toilette. Laat je met dit parfum meevoeren naar het hart van een feestelijke natuur met frisse kleuren, een citrusgeur en de frisheid van Munt.

Geparfumeerde douchegel voor lichaam & haar – € 4,90/200 ml

Geparfumeerde droge lichaamsolie – € 14,90/100 ml

Geparfumeerde haarspray – € 14,90/100 ml

De Yves Rocher My Green Summer producten zijn online en in alle Yves Rocher winkels beschikbaar vanaf 9 april 2019. 

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?