Yves Rocher Olijf & Petitgrain producten review

De laatste jaren heeft Yves Rocher een hele hoop nieuwe geurlijnen gelanceerd. Een van mijn persoonlijke favorieten is de Yves Rocher Olijf & Petitgrain lijn.

Binnen deze geurlijn vind je een heleboel fijne verzorgingsproducten terug die allemaal een frisse, zomerse geur hebben.

Omdat de producten zo perfect zijn voor deze tijd van het jaar leek het me het ideale moment om een aantal van deze producten te tonen. Kijk je mee?

Bad- en Douchegel Olijf & Petitgrain

Als ik aan Yves Rocher denk, dan denk ik automatisch aan hun gigantisch assortiment aan betaalbare douchegels. Je kunt het zo gek niet bedenken of Yves Rocher heeft wel een bijpassende geur in het assortiment.

Een van mijn favorieten is de Bad- en Douchegel in Olijf & Petitgrain. De naam doet het al vermoeden: je kunt deze douchegel dus ook perfect in bad gebruiken.

Dit product geeft lekker veel schuim, zowel onder de douche als in bad. Ondanks dat hij zo hard schuimt blijft hij wel heel erg zacht voor de huid en droogt het de huid niet uit.

De geur van de bad- en douchegel blijft ook nog een hele tijd hangen op je huid, al helemaal als je het combineert met de andere producten uit hetzelfde gamma!

Geconcentreerde Douchegel Olijf & Petitgrain

De nieuwere, geconcentreerde douchegel is de betere en meer milieuvriendelijke versie van hun klassieke douchegel. Met zo’n klein flesje van slechts 100 ml kun je maar liefst 40 (!!!) keer douchen.

Door zo’n sterk product in een klein flesje te plaatsen ga je vanzelf minder afval verbruiken, wat natuurlijk alleen maar goed is.

Ik vind zo’n flesje ideaal om mee te nemen op reis. Hij heeft het perfecte formaat om in je handbagage te stoppen en je doet er gewoon lekker lang mee.

Het enige nadeel van deze douchegel is dat hij niet zo goed schuimt als zijn klassieke tegenhanger. Als je een product voor in bad zoekt of als je van lekker veel schuim houdt, dan zou ik eerder voor de originele douchegel kiezen.

Relax Handcrème Olijf & Petitgrain

Een ander favoriet product van mij is de handcrème. Dit moet zowat een van de meest lichte, frisse handcrèmes op de markt zijn. Deze handcrème voelt gewoon zo ontzettend luchtig aan dat hij vrijwel meteen intrekt.

Daarom is de Yves Rocher Olijf & Petitgrain handcrème perfect voor de (warme) zomermaanden. Het is ideaal om je handen wat extra te hydrateren maar het is zeker niet too much.

Dankzij het handige formaat is deze handcrème ook perfect om mee te nemen. Ideaal in deze tijd waarin je continu je handen loopt te wassen en/of te ontsmetten. Zeker nu is het belangrijk dat je je handen extra goed verzorgt!

Geparfumeerde Spray voor Lichaam & Haar

Last maar zeker not least: de Body & Hair Spray. Dit is ook zo’n product dat je gewoon de hele dag door kunt gebruiken.

Gebruik hem als een fris luchtje als je geen zin hebt in een sterk parfum of gebruik het om je haar tussendoor even mee op te frissen. Of ook leuk: gebruik deze spray als textiel- of interieurspray!

De frisse geur van Olijf & Petitgrain is zo zacht en zomers dat je deze geur áltijd wel kunt gebruiken.

Ondanks dat het een bodymist is blijft de geur toch wel lekker lang hangen dus je hebt er zeker genoeg plezier van!

Ik ben ontzettend positief over de Yves Rocher Olijf & Petitgrain producten. De geur is gewoonweg hémels, zeker op warmere dagen. Als ik deze geur denk, dan denk ik automatisch aan zomer.

Daarbuiten zijn de producten ook zeer fijn qua gebruik. Beide douchegels, de handcrème en de spray zijn dan ook echte aanraders.

Ik heb al deze producten zelf gekocht en met mijn eigen centen betaald. Sommige producten waaronder de douchegel en de spray heb ik ook al meerdere keren opnieuw gekocht.

De producten zijn vrij betaalbaar waardoor het al helemaal niet verkeerd is om ze eens te proberen.

De Yves Rocher Olijf & Petitgrain producten zijn te koop via de website en bij de fysieke verkooppunten.

Heb jij de lichaamsproducten van Yves Rocher al geprobeerd?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?