web analytics

Yves Rocher Oui à l’amour

Als ik maar een favoriet beautyproduct mocht hebben zou dat absoluut parfum zijn. Vooral van die heerlijke delicate parfums die tegelijkertijd toch ook weer iets fris hebben, geweldig gewoon. De geuren van Yves Rocher gebruik ik al langer dus ik was dan ook enorm benieuwd naar de nieuwe Yves Rocher Oui à l’amour. Inmiddels heb ik hem al een tijdje in huis dus het ideale moment om hem aan jullie te laten zien. Zeker met het oog op de feestdagen want dit is echt het ideale cadeautje. Kijk je mee?

Yves Rocher Oui à l'amour review

Wat is Yves Rocher Oui à l’amour?

“Een meer passende naam dan Oui à l’amour bestaat haast niet voor de nieuwe geur van Yves Rocher. Het parfum valt dan ook te omschrijven als een wervelwind van sprankelende frisheid en intense sensualiteit. Met een samenstelling van de zachte warmte van de Tonkaboon, de elegantie van Cederhout en de krokante geurnoten van Engelwortel vormt Oui à l’amour een zwoele geur van eindeloze liefde!”

Dit is de beschrijving van de nieuwste Yves Rocher Oui à l’amour geur en er kon volgens mij geen passendere beschrijving zijn. Oui à l’amour is inderdaad zo’n geur waarbij je zoveel tegelijkertijd ruikt zonder dat het overweldigend wordt. Hij heeft veel verschillende aspecten maar toch blijft het geheel vrij simpel. Je ruikt de frisheid, je ruikt de vrouwelijkheid, je ruikt de warmte… Maar het past allemaal zó goed bij elkaar en het eindresultaat is een verbazende mix die ervoor zorgt dat je maar blijft ruiken.

Yves Rocher Oui à l'amour review

Mijn Yves Rocher Oui à l’amour review

Yves Rocher Oui à l’amour is een geur die veel mensen waarschijnlijk kunnen appreciëren. Bij de opening van de geur doet hij mij wat aan Amor Amor van Cacharel denken: lekker zoet maar niet op een snoepjesachtige manier. De frisheid blijft er goed doorkomen waardoor hij dus zeker niet te zwaar wordt.

Zodra je de geur langer draagt wordt hij steeds warmer en warmer, op een zeer uitnodigende en hartelijke manier. Echt zo’n geurtje dat je op je sjaal sprayt voor je voor de kachel gaat zitten, dat is het gevoel dat ik krijg bij deze geur. Zodra de warmte in de geur begint toe te nemen vind ik dat hij wat wegheeft van Giorgio Armani Si, alleen dan minder kruidig en minder zwaar. Je ruikt de vanille en het cederhout erg goed op het einde!

De geur blijft trouwens echt énorm lang hangen. Ik spray hem dus inderdaad vooral op mijn sjaal en ruik hem soms 48u later nog steeds. Ook op mijn huid blijft hij lekker lang zitten en ik blijf hem dan ook echt nog uuuuurenlang ruiken. Je hebt ook niet veel nodig, een spray of 2-3 is meer dan voldoende.

Yves Rocher Oui à l'amour

Conclusie

Ik kan je dus zeker aanraden om deze Yves Rocher Oui à l’amour eens te besnuffelen. Van alle parfums die ik in huis heb zou ik deze zeker kunnen aanraden om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Hij is niet te fris, niet te warm of niet te zoet en hij bevat ingrediënten waar de meeste mensen zeker fan van zijn. Het is gewoon zo’n heerlijke simpele geur die gewoon zó gezellig ruikt! En ja zeggen tegen de liefde, dat moeten we toch allemaal wat meer doen tijdens de feestdagen?

De Yves Rocher Oui à l’amour eau de parfum is verkrijgbaar in twee formaten: 30 ml (€39,90) en 50 ml (€ 55,90). Vanaf nu verkrijgbaar in de Yves Rocher-winkels en online op www.yves-rocher.be.

Ben jij al bekend met de parfums van Yves Rocher?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

5 Comments

 1. November 17, 2017 / 7:45 am

  oeh ik moet daar eens aan gaan snuffelen 😀

 2. Yara
  November 17, 2017 / 9:32 am

  De flacon ziet er prachtig uit! Zelf heb ik ooit een parfum gehad van Yves Rocher dat naar frambozen rook. De laatste tijd kom ik er helaas niet zo veel meer.
  Liefs,
  Yara

 3. November 17, 2017 / 1:06 pm

  Inderdaad, het is zo’n ‘people pleaser’ maar dan op een heel aangename manier. Zou het helemaal niet erg vinden moest iedereen hier naar ruiken! Een grote roze wolk lekkere Oui A l’Amour. <3

 4. Christine
  November 28, 2017 / 7:47 pm

  Yves Rocher parfums hebben me al weten verrassen! Zeker fan van!

 5. November 30, 2017 / 3:06 pm

  De verpakking is echt een plaatje. De geur lijkt me ook heel lekker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?