Yves Rocher Pink Grapefruit vitaminenevel

I looooove gezichtssprays zoals toners in sprayvorm, Fix+ en de befaamde Evian flesjes. Ze geven een verkoelend effect doorheen de dag en soms zitten er zelfs verzorgende bestanddelen in of ingrediënten die je make-up beter laten zitten. Iedere spray heeft dus zijn eigen functie. Zo’n spray met verzorgende bestanddelen is de Yves Rocher Pink Grapefruit vitaminenevel, een lekker frisse spray die je huid een oppepper zou moeten geven.

Yves Rocher Pink Grapefruit vitaminenevel

Ik ben al jaren fan van de Evian sprays omdat het mijn huid meteen wat opfrist, zeker in de zomer vind ik dit erg fijn. Het enige jammere hieraan is is dat het natuurlijk alleen maar water is en verder dus niet al teveel toevoegt. Deze vitaminenevel van Yves Rocher frist mijn gezicht gelukkig ook op maar bevat ook nog eens kamille, wat mijn huid bovenop het verfrissen ook nog eens kalmeert.

Ik gebruik deze spray op verschillende momenten in de dag. Ik gebruik het vaak na het reinigen en verzorgen van mijn gezicht (dus na reiniging, toner en moisturizer) en vlak voor mijn make-up. Deze vitaminenevel maakt mijn huid aanzienlijk zachter, zelfs als ik geen extra producten gebruikt heb. Ik voel dus zeker verschil met bv. Fix+ of gewoon water.

Yves Rocher Pink Grapefruit vitaminenevel

Volgens Yves Rocher zou je deze spray ook kunnen gebruiken om je make-up te fixen maar hier ben ik geen fan van. Waarom? Ik vind de flacon veel te onhandig! Als je op je gezicht sprayt krijg je soms dikke druppels en het is dus geen nevel zoals Yves Rocher beweert, jammer. Het is meteen too much en als je make-up gebruikt zou het wel eens durven uitlopen door de dikke druppels. Als je hem gewoon gebruikt zoals ik dat doe is het op zich niet zo erg, er kan toch niets uitlopen en het droogt vanzelf op.

Ook kun je het gewoon zomaar gebruiken omdat hij wel heel lekker ruikt. Het is als het ware als een bodysplash maar dan voor je gezicht, heerlijk!

Yves Rocher Pink Grapefruit vitaminenevel

Ik vind het echt een super product. Het kalmeert mijn huid, verfrist mijn gelaat goed en ruikt bovendien ook nog eens heel lekker. De nevel had iets subtieler en gelijkmatiger mogen zijn maar dat is dan ook het enige minpunt dat ik kan bedenken. Ik blijf gewoon bij mijn Fix+ als setting spray en gebruik deze vitaminenevel gewoon als extra skincare.

De Yves Rocher Pink Grapefruit vitaminenevel kost op dit moment € 3,50, de reguliere prijs is € 6,90. Voor de prijs moet je het dus zeker niet laten!

Gebruik jij soms een spray voor het gezicht?

10 Comments

 1. Denise
  November 12, 2014 / 8:25 am

  Prachtige foto’s en een mooie review!

 2. Maaike
  November 12, 2014 / 9:11 am

  Wel jammer dat hij je make-up niet kan fixen, omdat er te grote druppels uitkomen. Maar voor na de reiniging enzo lijkt me dit een heel fijn product!

 3. Bianca
  November 12, 2014 / 10:24 am

  Hele mooie review! Ik heb het product nog nooit gebruikt, maar ziet er wel lekker fris uit!

 4. November 12, 2014 / 11:32 am

  Dit lijkt mij een heerlijk product heb deze nog helemaal niet gezien bij Yves Rocher x

 5. November 12, 2014 / 4:57 pm

  Deze heb ik toevallig laatst ook gereviewd!

  Liefs,

  Astrid

 6. November 12, 2014 / 10:52 pm

  Lijkt me wel fijn. Ik gebruik zelf geen spray op mijn gezicht.

 7. beautifulday4makeup
  November 13, 2014 / 12:40 am

  Ziet er goed uit. Ga hem ook testen 🙂

 8. November 14, 2014 / 2:49 pm

  Ik kende dit product nog helemaal niet. Klinkt fijn!

 9. Lonneke
  November 14, 2014 / 3:20 pm

  Fijne review, en het lijkt me een heerlijk product.

 10. November 19, 2014 / 6:00 pm

  Hé, deze spray heb ik nog nooit gezien. Klinkt wel fijn als extra hydratatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?