web analytics

Yves Rocher Pur Bleuet oogmake-up removers

Als je make-up draagt is het belangrijk om deze iedere avond keurig te verwijderen. Niet alleen gezichtsmake-up is slecht, ook je oogmake-up kan schadelijke gevolgen hebben voor je gezondheid. Een goede oogmake-up remover is dus zeker een must! Daarom laat ik je in dit artikel twee verschillende Yves Rocher Pur Bleuet oogmake-up removers zien. Lekker betaalbaar én ideaal om snel je make-up weg te halen.

Yves Rocher Pur Bleuet oogmake-up removers

Bij Yves Rocher hebben ze een heleboel skincare in hun assortiment zitten. Het assortiment is zeer uiteenlopend en bevat producten voor ieder huidtype.

Ook qua oogmake-upremovers hebben ze bij Yves Rocher voldoende keuze, waaronder deze twee Yves Rocher Pur Bleuet oogmake-up removers. Een variant werd speciaal ontwikkeld voor gevoelige ogen, de andere is dan weer extreem doeltreffend bij hardnekkige (waterproof) make-up.

Yves Rocher Pur Bleuet Express Oogmake-up Reiniging 

Deze demaquillant is een typische 2-fasen reiniger die de meest hardnekkige make-up aanpakt. Hij is dus speciaal bedoeld voor hevige ooglooks, waterproof mascara en opvallende eyeliners.

Voor gebruik schudt je het flesje van de Yves Rocher Pur Bleuet Express Oogmake-up Reiniging  zodat de twee fasen zich met elkaar kunnen mengen. Hierdoor komt de reiniger in contact met een olie en het is juist die olie die alle make-up extra goed zal losmaken van het oog.

Bij Yves Rocher beloven ze dat deze reiniger geen vettig laagje nalaat maar ik merk het helaas toch een beetje. Op zich niet zo erg want andere bekende 2-fasen reinigers zoals de Clinique Take The Day Off doen dat ook. Toch vind ik het niet storend aangezien je oog niet al te lang vettig blijft.

De demaquillant zou dus perfect moeten zijn voor hardnekkige waterproof make-up en ik kan met zekerheid zeggen dat hij de make-up inderdaad goed weghaalt.

Niet alles is meteen in een veeg weg maar het haalt zeker tot 85% van de make-up meteen weg. Als je het daarna even laat weken op het oog gaat de overige make-up er mee af.

De Yves Rocher Pur Bleuet Express Oogmake-up Reiniging is dus niet zo efficiënt als bv. die van Clinique maar het is best een goede reiniger en zeker voor die prijs. Voor dit product betaal je slechts € 4,15 voor 100 ml.

Yves Rocher Pur Bleuet demaquillant gevoelige ogen

Yves Rocher Pur Bleuet Zachte reiniging

Draag je niet zo’n hevige make-up en heb je last van gevoelige ogen? Dan is er gelukkig nog een andere demaquillant binnen het Pur Bleuet gamma. Deze make-up remover is een pak milder en zachter voor de ogen.

Het product bevat een aantal kalmerende ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid rondom de ogen niet geïrriteerd raakt tijdens het demaquilleren. Doordat de formule zo mild is is hij ook perfect geschikt voor lenzendragers of mensen met allergieën.

In vergelijking met de Express remover is deze dus een stuk milder. Je gaat iets harder moeten boenen als je echt veel make-up draagt. Gelukkig irriteert het de ogen niet dus je kunt met een gerust hart harder wrijven moest het nodig zijn.

Als je weinig make-up draagt (bv. enkel oogschaduw en wat mascara), dan kun je perfect met deze demaquillant uit de voeten. Deze demaquillant kost slechts € 3,15 voor 100 ml.

Conclusie

Ben je dus nog op zoek naar een betaalbare oogmake-up remover? Kijk dan zeker eens bij Yves Rocher! Als je vaak veel en/of hevige make-up draagt is de Express perfect voor jou.

Draag je minder oogmake-up en zoek je een product dat zacht en kalmerend is voor de ogen? Dan is de Zachte Reiniging voor gevoelige ogen een betere optie.

Beide Yves Rocher oogmake-up removers doen in ieder geval wat ze beloven en zijn zeer effectief. Ik kan ze zeker aanraden!

Hoe haal jij je make-up weg?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. Roos
    June 1, 2019 / 12:27 am

    Leuke review. Leuke prijzen…. Ik dacht altijd dat dit merk veel duurder was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?