Yves Rocher Pure Calmille reiniging

Onder invloed van de zon, kou en droge lucht wordt onze huid nogal snel droog. Om de huid zacht en stralend te houden is het belangrijk om ze goed te beschermen en te verzorgen. Een goede gepaste reiniging is daarbij van groot belang! De Yves Rocher Pure Calmille reinigingsproducten zijn hier ideaal voor. De Pure Calmille lijn bestaat natuurlijk al langer maar is sinds dit jaar grondig vernieuwd. Deze drie fantastische reinigers vind je vanaf nu dus ook in het gamma. In dit artikel vertel ik alles over de nieuwe Pure Calmille producten!

Yves Rocher Pure Calmille

De Yves Rocher Pure Calmille producten zijn echte klassiekers binnen Yves Rocher. Ze bestaan al zo lang ik me kan herinneren en de iconische geur staat dan ook in mijn geheugen gegrift. Sinds dit jaar is de lijn vernieuwd maar het principe blijft nog altijd hetzelfde en de producten blijven nog steeds verzachtend voor de huid.

Er zitten een heleboel fijne producten in de Pure Calmille lijn maar dé toppers zijn voor mij toch de reinigingsproducten. Het reinigen van de huid is een stap die zeer zwaar wordt onderschat. Mensen denken altijd dat de kwaliteit van je huid valt of staat met een goede dag- of nachtcrème. Niets is minder waar! Dé belangrijkste stap is het reinigen. Als je verkeerd reinigt kan je huid uitdrogen, gevoelig worden, gaan schilferen etc. Ook kun je last krijgen van verstopte poriën die zo weer onzuiverheden veroorzaken. Je make-up goed weghalen en de huid daarna reinigen is dus echt belangrijk voor een mooie en zachte huid.

Van de Pure Calmille lijn heb ik deze drie reinigingsproducten getest:

 • 2in1 Cleanser & Toner
 • Cleansing Gel
 • Cleansing Micellar Oil

Yves Rocher Pure Calmille

De Cleanser & Toner is een handig 2in1 product waarmee je de huid dubbel zo goed kunt reinigen. Een toner zorgt ervoor dat de huid nog eens extra verzacht is nadat je ze gereinigd hebt. Meestal heb je hier een extra product voor nodig maar dit product is op zichzelf al verzachtend genoeg. Zeer fijn als je weinig tijd hebt of als je last hebt van een zeer droge huid die snel geïrriteerd raakt!

Verder heb je dus ook nog de Cleansing Gel & Cleansing Micellar Oil. De gel is, zoals we van Yves Rocher gewend zijn, ook weer zeer prettig in gebruik. Toch is mijn absolute #1 de Cleansing Micellar Oil. Ik hou énorm veel van micellair water omdat het mijn make-up weghaalt en mijn huid tegelijkertijd reinigt. Doordat mijn huid zo droog is gebruik ik sowieso liever een gel dan een ander product. Deze olie combineert dus beide eigenschappen zodat je the best of both worlds hebt. Je kunt je make-up dus grondig weghalen én je huid blijft lekker zacht en verzorgd aanvoelen.

De Yves Rocher Pure Calmille reinigingsproducten kosten € 5,90 per stuk en zijn te koop via de Yves Rocher webshop alsook bij de fysieke winkels en via postorder.

Ben jij al bekend met de Pure Calmille producten van Yves Rocher?

Share:

4 Comments

 1. Lisa
  July 29, 2017 / 10:26 pm

  De reinigingsproducten klinken erg goed, heb er inderdaad over na zitten te bedenken dat bij een volgende bestelling ik misschien die zou kopen om uit te proberen. Echter, waar ik toch het meest blij mee ben, nadat ze de pure camille lijn hebben aangepast is dat de dag/nacht crème nu in een groter potje zit. Die crème vind ik zo fijn en het kleine potje was best wel snel leeg.

 2. thebeautyblognl
  July 30, 2017 / 8:33 am

  Deze lijken mij zo fijn! En ik vind de prijs nog best meevallen :).x

 3. July 30, 2017 / 9:31 pm

  Ik heb deze lijn ook thuis liggen en ben er echt super tevreden van! Mega duidelijk artikel weer van je! 😉

  Ilona

 4. Christine
  August 4, 2017 / 11:23 am

  Nog niet bekend mee maar ik hou wel van camille in reinigingsproducten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?