Yves Rocher Rose Dahlia nagellak

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al over de Yves Rocher Adventskalender. Hierin zaten een heleboel mooie nagellakjes waaronder ook de Yves Rocher Cerise Noire nagellak. Ik weet dat er velen onder jullie zijn die geen fan zijn van donkere nagellak dus vandaag wou ik een iets vrolijker kleurtje laten zien. Ik heb het hier over de Yves Rocher Rose Dahlia nagellak, de ideale kleur om wat uit de winterblues te raken. Kijk je mee?

Yves Rocher Rose Dahlia

Ik hou van roze nagellak. Het is gewoon zo’n heerlijke standaard kleur om te dragen en het kan bijna ieder seizoen wel. In de winter neig ik vaker naar donkere lakjes maar af en toe eens afwisselen met een frisse tint kan echt leuk zijn. Je krijgt gewoon gelijk zin in het voorjaar!

De Yves Rocher Rose Dahlia nagellak is voor mij de perfecte kleur daarvoor. Het is zo’n framboosroze dat vrolijk genoeg is om je zin te doen krijgen in de lente maar het is donker genoeg om draagbaar te zijn tijdens de winter. De kleur bevat voor mij de perfecte mix qua roze en rood waardoor het een zeer draagbare tint is.

Yves Rocher Rose Dahlia

De dekking van Yves Rocher Rose Dahlia is erg goed. Op de foto hierboven zie je het resultaat van twee dunne laagjes en hiermee krijg je een perfecte dekking. Een laagje vind ik persoonlijk iets te weinig, dan wordt de kleur toch niet helemaal egaal. Met twee lagen zit je dus goed!

Het lakje lakt verder ook gewoon heel erg prettig. De borsteltjes van de Yves Rocher nagellak zijn lekker breed waardoor je amper strepen hebt. De formule van de nagellak is dik genoeg om prettig te lakken maar ook dun genoeg om een egaal resultaat te bekomen. Qua formule is het een van mijn favoriete merken (samen met Essie en ProNails).

De houdbaarheid van deze Yves Rocher Rose Dahlia nagellak is ook zeker niet verkeerd. Dit lakje houdt het 2 à 3 dagen perfect vol zonder enige tipwear. Echte chips beginnen meestal pas vanaf dag 4 of 5 dus dat is zeker de moeite voor zo’n goedkope nagellak! Als je dat vergelijkt met de nagellak uit de drogisterij is het dus zeker een aanrader.

Ben je dus nog op zoek naar een prachtige roze tint die niet te Barbie of te opvallend is? Dan zit je bij deze Yves Rocher Rose Dahlia nagellak zeker goed. Ik vind het de ideale kleur om tijdens de winter te gebruiken maar ook doorheen de rest van het jaar kan hij best. Mooie dekking, fijne formule én ook een goede houdbaarheid. Meer kun je niet verwachten van een nagellak!

De Yves Rocher Rose Dahlia nagellak kost € 5,90 maar werd nu afgeprijsd tot € 2,95. Echt geen geld voor zo’n mooie en fijne nagellak! Hij is te koop bij de fysieke Yves Rocher filialen en via de Yves Rocher webshop, via deze link kun je hem makkelijk aanschaffen.

Wat vind jij van deze nagellak?

Share:

2 Comments

  1. January 27, 2019 / 8:22 pm

    Wat een mooie kleur! Precies zo’n kleur wat ik altijd zou kunnen dragen. Fijn dat de kwaliteit ook zo goed is. Hij is lekker afgeprijsd zeg!

  2. January 28, 2019 / 1:47 pm

    Wat een prachtige kleur is dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?