web analytics

Yves Rocher Sel d’Azur eau de parfum

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al over de nieuwe parfums van Yves Rocher. Bij Yves Rocher hebben ze hun complete parfumassortiment volledig onder handen genomen.

Zo moesten bijna alle oude geuren plaats ruimen voor nieuwe, innovatieve geuren. Een van die nieuwe geuren is de Yves Rocher Sel d’Azur eau de parfum.

Sel d’Azur is een heerlijk parfum dat perfect geschikt is voor het warme voorjaar dat er hopelijk snel weer aan komt. In dit artikel vertel ik daarom graag meer over deze geur! Kijk je mee?

Yves Rocher Sel d'Azur eau de parfum flesje

Yves Rocher heeft hun vaste parfumlijn een hele makeover gegeven. Zo werden een groot aantal van hun bestaande geuren vervangen door vernieuwde, specialere exemplaren.

Zo werd recent ook de Yves Rocher Sel d’Azur eau de parfum gelanceerd, de meest frisse geur uit het nieuwe assortiment. Voor deze geur vond Yves Rocher de inspiratie bij de energie van de mediterrane zeebries.

Yves Rocher Sel d'Azur eau de parfum

Yves Rocher Sel D’Azur bestaat voor 88% uit natuurlijke ingrediënten waaronder grapefruit uit Israël, cederhout uit Virginiä en vetiver uit Haïti.

Binnen deze geur ruik je vooral deze grapefruit zeer goed terug waardoor het een lichte geur is die qua geurnoten wat richting een eau de cologne neigt.

Ondanks het feit dat de geurnoten zo licht zijn blijft het wel een eau de parfum. De geur blijft énorm lang hangen, iets wat bij dit soort frisse geuren vrij zeldzaam is.

Yves Rocher Sel d'Azur eau de parfum flacon

Daarom is Yves Rocher Sel d’Azur dan ook een van mijn favoriete parfums van de laatste tijd.

Hij is lekker fris en perfect voor zonnige dagen maar dankzij de warmte van het cederhout en zijn intensiteit is hij ook perfect geschikt voor de iets koudere dagen.

Yves Rocher Sel d’Azur eau de parfum is verkrijgbaar in flesjes van 30 ml en 50 ml. De geuren zijn verkrijgbaar via de webshop en via de Yves Rocher winkels.

Wat is jouw favoriete parfum voor het voorjaar? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

  1. March 9, 2020 / 10:22 am

    Wat een prachtige geur!

  2. March 10, 2020 / 4:50 pm

    Klinkt als een heerlijke geur! nog een fijne week verder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?