Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush Duo Stick

Er zijn soms zo van die producten waarvan je denkt: “Hmmm, zou dit wel werken?”. De Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush Duo Stick was voor mij eerst ook zo’n product. Deze stick bevat twee kleuren en kan zowel als lipstick en als blush gebruikt worden. Het leek me op het eerste zicht nogal gimmicky maar op zich is het echt een leuk product. In dit artikel vertel ik er alles over. Kijk je mee?

Yves Saint Laurent Baby Doll

De Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush Duo Stick is een zeer uniek product dat ik nog nooit eerder gezien had. Het is een zeer kleine stick die twee kleurtjes bevat. Sommige sticks bevat een lichte en een donkere kleur, andere sticks hebben dan weer een soort blush/bronzer combinatie. De Duo Stick die ik hier laat zien is de kleur 6 From Prude To Nude en dat is dus ook zo’n typische blush/bronzer combinatie.

Yves Saint Laurent Baby Doll

Op het eerste zicht vond ik het nogal een vreemd product. Het leek me echt te klein om handig mee te contouren maar anderzijds leek het me ook te groot om direct op de lippen aan te brengen. Het duurde dus eventjes voor ik het volledige potentieel van dit product echt ontdekte.

Nu ik hem al een hele tijd in huis heb ben ik erachter gekomen dat het écht wel een fijn en multifunctioneel product is. Zowel de roze als de bruine kleur zijn ideaal om zowel op je wangen als op je lippen aan te brengen. Op mijn wangen gebruik ik hem graag direct aan, waarna ik het uitblend met mijn vingers. Op de lippen gebruik ik toch liever een kwastje om iets netter te kunnen werken.

Eens het product op de huid zit blijft het echt muurvast zitten, zeker op de wangen. De crème verandert dan in een cream-to-powder-finish en hecht zich goed vast aan de huid.

Yves Saint Laurent Baby Doll

De pigmentatie van deze stick is echt heel goed dus je hebt niet veel nodig. De kleuren zijn vrij neutraal en voor veel huidskleuren zeer draagbaar! Zelfs ik met mijn lichte huid kom er goed mee weg. Je kunt de pigmentatie ook nog verder opbouwen moest je dat graag willen.

Op de foto hierboven zie je het effect dat je krijgt als je het rechtstreeks aanbrengt op de huid, zonder te blenden. De foto hieronder is het eindresultaat na het blenden. Je ziet dat beide kleuren nog steeds naast elkaar staan maar je kunt ze ook heel goed in elkaar blenden voor een natuurlijker resultaat.

Yves Saint Laurent Baby Doll

Ik had het dus eerlijk gezegd niet gedacht maar ik ben écht fan van dit product. Gelukkig maar want het was een serieuze hap uit mijn portemonnee, haha!

Ik vind de Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush Duo Stick echt heel erg fijn in gebruik en beide kleuren zijn heel mooi en draagbaar. Het laat mijn huid glanzen op een gezonde manier zonder overdreven te zijn. Het is het ideale product om een no make-up look te creëren die toch nog genoeg effect heeft. Doordat je hem op meerdere manieren kunt gebruiken vind ik het een fijn product dat, voor mij alleszins, zijn geld waard is.

De Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush Duo Sticks zijn o.a. te koop bij Ici Paris XL voor € 32,50. Het is zeker een leuke cadeautip voor de feestdagen als je een cadeau moet uitzoeken voor een liefhebber van luxebeauty. Het duo in 6 From Prude To Nude is de ideale kleurencombinatie voor veel verschillende huidtypes.

Wat vind jij van dit duo? 

2 Comments

  1. November 29, 2017 / 9:21 am

    ziet er wel mooi uit zeg 😀

  2. Christine
    December 5, 2017 / 3:16 pm

    Hmm zo’n crème sticks zijn het echt niet voor mij, ooit is geprobeerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?